sivi
Fanka BB :)
Ati kurde! jak z reklamy wyglądasz!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez w dupe poszlo i w uda najbardziej, ty masz zgrabne nunie, a ze startowalas z wagi piorkowej, to uwierz ze naprawde na dobre ci to poszlo, bo wygladasz jak modelka co pilke do siatkowiki pod bluzka schowalaMalutka ale Ty masz już brzuszek Musi Ci być juz cięzko. Co do włosków to ja stawiam na blond u Ciebie takie z bliska co masz w poście razem ze zdjęciem z plazy :-)
Anek super brzuch! Słuzy Ci ciąża :-)
A to mój brzuszek wczorajszy. Startowałam z wagi 48kg, teraz około 60 kg. W sumie weszło w brzuch i w dupsko co widać po wbijających się gaciach w dupsko
Zobacz załącznik 394557
brzuszki śliczne
Atram ja mam to samo tylko blond i koniec teraz nie mogę patzrec na siebie jakie mam odrosty ale poczekam już do porodu i potem sobie zrobie
a to moje już chyba ostatnie zdjęcie
Malutka ale Ty masz już brzuszek Musi Ci być juz cięzko. Co do włosków to ja stawiam na blond u Ciebie takie z bliska co masz w poście razem ze zdjęciem z plazy :-)
Anek super brzuch! Słuzy Ci ciąża :-)
A to mój brzuszek wczorajszy. Startowałam z wagi 48kg, teraz około 60 kg. W sumie weszło w brzuch i w dupsko co widać po wbijających się gaciach w dupsko
Zobacz załącznik 394557