reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Malutka ale Ty masz już brzuszek :szok: Musi Ci być juz cięzko. Co do włosków to ja stawiam na blond u Ciebie takie z bliska co masz w poście razem ze zdjęciem z plazy :-)
Anek super brzuch! Słuzy Ci ciąża :-)

A to mój brzuszek wczorajszy. Startowałam z wagi 48kg, teraz około 60 kg. W sumie weszło w brzuch i w dupsko co widać po wbijających się gaciach w dupsko :-D

Zobacz załącznik 394557
Mi tez w dupe poszlo i w uda najbardziej, ty masz zgrabne nunie, a ze startowalas z wagi piorkowej, to uwierz ze naprawde na dobre ci to poszlo, bo wygladasz jak modelka co pilke do siatkowiki pod bluzka schowala
laugh.gif

Anek - brzuszek okragły i chyba już dość nisko :-)

Ati
- do agencji modelek marsz ;-) wyglądasz super sam brzuch Ci urósł :tak: tylko pozazdrościć ja rozrosłam się równomiernie :dry: du pe mam jak stodoła :dry:

Miłka ja to chyba mam jak dwie stodoły mój mi mówi że wkońcu mam tyłek ale ja dziękuje za niego
fakt już czuje że opadł bo jak siedze to musze szerokim okrakiem żeby się zmieścił między nogami haah

Malutka , ale zgrabniocha z ciebie na tej focie z plazy !! slicznie no i fakt kameleon :))

brzuszki śliczne
Atram ja mam to samo tylko blond i koniec teraz nie mogę patzrec na siebie jakie mam odrosty ale poczekam już do porodu i potem sobie zrobie
a to moje już chyba ostatnie zdjęcie

super brzuszek :)

Malutka ale Ty masz już brzuszek :szok: Musi Ci być juz cięzko. Co do włosków to ja stawiam na blond u Ciebie takie z bliska co masz w poście razem ze zdjęciem z plazy :-)
Anek super brzuch! Słuzy Ci ciąża :-)

A to mój brzuszek wczorajszy. Startowałam z wagi 48kg, teraz około 60 kg. W sumie weszło w brzuch i w dupsko co widać po wbijających się gaciach w dupsko :-D

Zobacz załącznik 394557

wow jaka chudzinka z ciebie !! slicznie sam brzusio :))

reklama
Do góry