reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
malutka - masz taką wysportowaną sylwetkę, że z palcem w du...pie wrócisz do niej :-) a brzucha zazdroszczę nigdy nie miałam takiego szczupłego jak Ty :-(

Dziewczyny spokojnie!!!! Ja takiego nie mam odkąd zaczęły mi się problemy z tarczycą :-D A walczę z nią już dwa lata :wściekła/y: I do takiego stanu to już nigdy nie wrócę, nie ma na to szans :-(

brzuszki śliczne
Atram ja mam to samo tylko blond i koniec teraz nie mogę patzrec na siebie jakie mam odrosty ale poczekam już do porodu i potem sobie zrobie
a to moje już chyba ostatnie zdjęcie

Załączniki

• P1010868.jpg
    P1010868.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 125
Malutka
tyś kobieto zmienną jest mi pisałyście że niepodobna jestem, ale ty:szok:
na każdym zdjęciu inna babka fajnie, w jasnych Ci ślicznie włoskach
brzusio też masz fajny, jakbyś sobie tam piłkę pod bluzeczkę schowała:-)

Malutka ale Ty masz już brzuszek :szok: Musi Ci być juz cięzko. Co do włosków to ja stawiam na blond u Ciebie takie z bliska co masz w poście razem ze zdjęciem z plazy :-)
Anek super brzuch! Słuzy Ci ciąża :-)

A to mój brzuszek wczorajszy. Startowałam z wagi 48kg, teraz około 60 kg. W sumie weszło w brzuch i w dupsko co widać po wbijających się gaciach w dupsko :-D

DSC05843.jpg

reklama
malutka a z kiedy to zdjęcie? jak byłaś nastolatką nie?? :-p bo nawet mi nie mów że po 2 tak wyglądałaś!!!! ja w życiu takiego brzuszka nie miałam!! w kompleksy mnie wpędziłaś cholera!:-(
anek ślicznie i brzuszek nisko :-)
No muszę Ci powiedzieć ,że to po dwójce moich chłopców niestety :-D

Ati Ty to dopiero laska jesteś :szok: Ty chudsza jesteś jak ja przed ciążą :szok::-D

Do góry