reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
anek
muszę przyznać że brzusio masz faktycznie ogromniasty, ale bardzo zgrabny i wyglądasz fajnie. nawet jeśli przybrałaś kg to masz teraz kobiecą figurkę bardzo:)

malutka
faktycznie to zdjęcie blond na jeżolca superowe, chociaż mówisz że duzo układania- a ja zawsze myslałam, że z krótkimi włosami jest mniej kłopotow...
fakt że blond Ci zniszczy włosy wiec daj im odpocząć troszkę:) co do figury to maaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooo ja też tak chce wyglądać. też byłam szczupła, ale nigdy aż tak. Ty, Atram i Ati to chyba dominujecie tutaj swoimi super figurami!

oj widac widac te kilosy a z pewnością je czuc

wiesz nie bede mowic, ze nie widac ze masz wiecej kg, bo widac, brzun masz wielgasny :)
ale nie powiedzialabym nigdy ze to az tyle kilogramow

tyle ze ty skubancu masz fajnie, bo sama mowilas , ze straznie szybciutko stracilas je po 1 ciazy, to i teraz zapewne tak bedzie ;)

jak ja mowie wszytskim ze mam 16 na plus a oni na to, chyba w uszach.. no nie, nie w uszach w brzuszku i calej reszcie i tez mowią , ze nie widac, smieja sie wrecz ze wygladam mega nieproponconalnie, bo mam spory brzuszek , ktory wyglada jak pilka do kosza a przy tym mam jeszcze wciecie w talii i maly tylek

ale ja tam jest innego zdania, bo na tylek spodni sprzed ciazy nie wcisne, ni huhu...

atram
no weeeeź przestań nie rozśmieszaj mnie, tlyko Ty chyba widzisz że masz większy tyłek bo ja też nie widze po zdjęciach :p nie świruj... szkoda że cie nie ma w PL np w Poznaniu to bym Cie po porodzie namówiła na fitness itd i byś mnie motywowała do pracy nad sobą:D

reklama
malutka
nigdy w to nie uwierzę, wg mnie po zdjęciach nadal wyglądasz tak samo tlyko z doczepionym brzuchem- kilka miesięcy i stawiam ze bedziesz mogła znowu wyjśc na plaże w tym stroju i nikt nie zauważy różnicy!

i już naprawdę nie przeginaj, tlyko rodź, bo dziś nie może być dzień stracony noooooo!

Do góry