reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Jesteśmy też wnuczkami swoich babć :).
Ja też nie mam rozstępów i moja mama również. W szkole podstawowej jak intensywnie zaczęłam rosnąć to mi się mendy na udach pojawiły.

Asionek zgrabnie wyglądasz i wydajesz się szczupła w udach. Moje tak spotężniały, że już nie mogę na nie patrzeć. hihihi wielka stopa !!!

Kiniutka pępek faktycznie wystający aż przez bluzkę się odznacz. No i Ty też wyglądasz zgrabnie i szczupło.

anek rezydencja jak się patrzy. Ile masz w obwodzie bo brzuch wygląda na spory :szok:[/QUOTE

115 cm

reklama
anek brzuszek ogromny....rozstępy Ci wyszły???

te ktore nie mają....niech nie chwalą dnia przed zachodem słońca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze się okaże że w dniu porodu jakiś skurczybyk wyskoczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czego nie życzę,ale zdarza sie:nerd:

ja na razie nie mam tzn.mam po pierwszej ciazy,ale teraz nowych nie mam...smaruje oliwką bambino 2x/dzień..... na johnson jestem uczulona:dry:...w sumie to lepiej bo bambino tańsza:-)

wszystko zależy od struktury skory,od genów może i też,ale te które wiedzą że mają tendencje do nich to powinny nawilżać skore...
n oto tyle;-)

ja wychodze z zalozenia, ze smarowac trzeba, bo jak sie cos zrobi bez smarowania to sobie bede z brode plula, a jak sie zrobi mimo oliwki i kremu to zwale na geny:-) niemniej na brzuchu skora mieciutka i aksamitna, szkoda ,ze jestem leniwa i nie smaruje codziennie calego ciala..:)

anek brzuszek ogromny....rozstępy Ci wyszły???

te ktore nie mają....niech nie chwalą dnia przed zachodem słońca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze się okaże że w dniu porodu jakiś skurczybyk wyskoczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czego nie życzę,ale zdarza sie:nerd:

ja na razie nie mam tzn.mam po pierwszej ciazy,ale teraz nowych nie mam...smaruje oliwką bambino 2x/dzień..... na johnson jestem uczulona:dry:...w sumie to lepiej bo bambino tańsza:-)

wszystko zależy od struktury skory,od genów może i też,ale te które wiedzą że mają tendencje do nich to powinny nawilżać skore...
n oto tyle;-)
mam tak jak ty po pierwszej ciąży,teraz tez smaruję się oliwką bambino pod czujnym okiem mojego T i narazie niemam nowych

anek - ja pod koniec pierwszej ciąży mieściłam na dupsko tylko w szary dres z różowym lampasem z cyklu wieś tańczy i śpiewa ;-) teraz o dziwo mieszczę jeszcze w gacie z H&M :tak:

reklama
Do góry