Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionek zgrabnie wyglądasz i wydajesz się szczupła w udach. Moje tak spotężniały, że już nie mogę na nie patrzeć. hihihi wielka stopa !!!
:
te ktore nie mają....niech nie chwalą dnia przed zachodem słońca jeszcze się okaże że w dniu porodu jakiś skurczybyk wyskoczy czego nie życzę,ale zdarza sie
ja na razie nie mam tzn.mam po pierwszej ciazy,ale teraz nowych nie mam...smaruje oliwką bambino 2x/dzień..... na johnson jestem uczulona...w sumie to lepiej bo bambino tańsza:-)
wszystko zależy od struktury skory,od genów może i też,ale te które wiedzą że mają tendencje do nich to powinny nawilżać skore...
n oto tyle;-)
dla porównania mój brzuszek (37tc) po prawej i siostry (32tc) po lewej, ona ma mieć dziewczynkę.