reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

dla porównania mój brzuszek (37tc) po prawej i siostry (32tc) po lewej, ona ma mieć dziewczynkę.

Załączniki

• DSCF9432.jpg
    DSCF9432.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 95
reklama
elifit
aleście zaszalały z siostrą:) to sie wam teraz dzieciaczki posypią;)
Ale widac że idziecie łeb w łeb.
Twój brzuszek to tez już Ci chyba ciąży cooo?

co do ciuszków ja mam ciążówki jedne, ale narazie ich nie nosze bo dla mnie za ciepło na dźinsy. A wciąż latam w legginsach- i jakos sie mieszcze bo są elastyczne:p

Asionek zgrabnie wyglądasz i wydajesz się szczupła w udach. Moje tak spotężniały, że już nie mogę na nie patrzeć. hihihi wielka stopa !!!
:

no na szczescie nie za duzo w uda poszlo , ale za to celullit to mam juz ogromny :/

te ktore nie mają....niech nie chwalą dnia przed zachodem słońca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze się okaże że w dniu porodu jakiś skurczybyk wyskoczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czego nie życzę,ale zdarza sie:nerd:

ja na razie nie mam tzn.mam po pierwszej ciazy,ale teraz nowych nie mam...smaruje oliwką bambino 2x/dzień..... na johnson jestem uczulona:dry:...w sumie to lepiej bo bambino tańsza:-)

wszystko zależy od struktury skory,od genów może i też,ale te które wiedzą że mają tendencje do nich to powinny nawilżać skore...
n oto tyle;-)

tego wlasnie sie boje zeby na koncowce nie popekac :/

dla porównania mój brzuszek (37tc) po prawej i siostry (32tc) po lewej, ona ma mieć dziewczynkę.

wow super porownanie :) no i fajnie , ze z siorka bedziecie miec razem dzieci :) bedzie z kim dzielic sie postepami obawami no i na spacery chodzic :)

a tutaj moje male z dzisiaj :) po tym jak juz troche sie uspokoil :/ normalnie kiedys wyskoczy ...
filmik rozkreca sie po 25s i sorki , ze jest bokiem , ale i tak cud , ze udalo mi sie w koncu wstawic hehe
VID-20110914-00004nat - YouTube

reklama
Do góry