reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Dziewczyny, obecnosc rozstepow wcale nie zalezy od genow!!!!
Moja mama miala caly brzuch w rozstepy a ja nie mam ani jednego!

Tutaj zalezy indywidualnie od kazdej osoby! Jak uprawialas sport przed ciaza, czy masz elastyczna skore, czy jest dobrze nawilzona...
Ja przed ciaza mialam plaski, wrecz wklesly brzuch. Urosl mi o jakies 30cm, wiec czemu nie mam rozstepow przeciez to pokazny wynik!
Bo ja trenowalam duzo sportu, codziennie na fitness. Codziennie wcieralam w siebie kremy nawilzajace itd...
Kochanie ja sie nie moge zgodzic, bo przed ciaza mialam tez malusi brzuch, bo akurat sie trafilo ze sucha bylam, teraz mi sporo przybylo, smarowac sie smaruje raz na tydzien jak mi sie przypomni, sport to rzecz nie dla mnie, wiec nie uprawialam i nie uprawiam, a nie mam nawet cienia rozstepow.. Wiec moze nie genetyka, ale z cala pewnoscia wplyw na wylazenie rozstepow ma tylko i wylacznie rodzaj posiadanej przez nas skory.. Tak uwazam ja, bo inaczej jak wytlumaczysz fakt, ze ja nie mam rozstepow, a o brzuchol nie dbam nic?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anek Wooooooooooowwwwwwww:-) niezla rezydencja:)
hotel full wypas :-)

WerkaMirek hmmm, czy ja wiem..

ja poki co dzieki Bogu nie mam rozstepow
a przed ciaza bylam naprawde szczupla
ze sportow uprawialam tylko wakacyjne plywanie na materacu stylem zmiennym, czyli na brzuchu badz na plecach
a po sezonie najwiecej potu schodzilo mi podczas pisania na lapie, wciskaniu przyciskow na pilocie i jedzeniu lodow ...

fakt smaruje sie 2 razy dziennie balsamami, ale czy jak wiem czy to faktycznie tylko ich zasluga
przed ciaza mialam w pasie kolo 70 teraz moja talia osy wynosi 105-106 wiec tez niezly wynik ...

no nic, nie chce krakac, mam nadzieje ze sie juz nic nie podzieje i rozstepy sie juz nie pojawia &&&

WerkaMirek hmmm, czy ja wiem..

ja poki co dzieki Bogu nie mam rozstepow
a przed ciaza bylam naprawde szczupla
ze sportow uprawialam tylko wakacyjne plywanie na materacu stylem zmiennym, czyli na brzuchu badz na plecach
a po sezonie najwiecej potu schodzilo mi podczas pisania na lapie, wciskaniu przyciskow na pilocie i jedzeniu lodow ...

buachachacha widzę, że byłaś takim wyczynowcem jak ja ;-)

Miłka no jak tak strasznie lubie uprawiac sporty, ze jak mnie moje kumpele namowily zebym z nimi jezdzila na silownie, to one cwiczyly a ja siedzialam na rowerku, troszke popedalowalam zeby mega siary nie robic a pozniej tylko dragonow w tv ogladalam siedzac na nim ehhehe
a jak cwiczyly brzuszki na materacu to ja lezalam jak dluga i obczajałam czy sa jakies ciastka fajne na sali ehehehe
no i wracajac zaliczalam McDonaldsa :))) bo juz bylam taaaaaaaaaaaaaaaaaakaa glodna ze masakra hehehehehhe

gene

dzieki dziewczyny :)

do do rozstepow i genow roznie bywa ...
tez nie wydaje mi sie zeby te co uprawiaja sporty i nawilzaly brzuchy przed rozstepow nie mialy , a reszta ta
podobnie jak Atram i Milka ja raczej leniuch jestem i caly moj sport to plywanie :)

Asionek i w ogóle masz mały ten brzuszek z tej perspektywy. No od nas do ciebie to w sumie bliżej jak do PL :-)

no z przodu to nawet w ubraniu mowia , ze go nie widac z wiekszej odleglosci , za to z boku to juz inna bajka :)
no macie blizej i do tego lepsze polaczenie , bo z PL do mnie sie dostac to masakra i ceny takie , ze szok :/

Asionek - kawał lachona z Ciebie ;-) brzuszek śliczny :-)

dzieki Milka :)))

tricolor, lilou, asionek sliczne macie brzuszki. A każdu taki inny

Co do pępków to ja miałam głęboko schowany śliczny pępek i chyba gdzieś juz w 4 miesiącu zrobił mi sie okropnie sterczący i nie znoszę go przez to. Ale rozstępów na brzuchu do tej pory nie mam. Tylko na tych nieszczęsnych udach.

A to mój brzusio z niedzieli, jeszcze miesiąc do końca :)

Najlepsze jest to, że on ciągle zmienia kształ i rozmiar nieco ;)

dzieki twoj brzusio tez sliczny :) i ty cala super wygladasz !!

kij z brzuchem lepiej popatrz jakie Ci paluchy długie w tej wodzie wyszły hehehe ale lakier w sam raz na upały:)

hehe sokoli wzrok :))) nawet nie zwrocilam uwagi na paluchy hehe

asionek, kiniutka super wyglądacie!!! ja poproszę trochę tej opalenizny francuskiej :-D

dzieki jak cos to zapraszam na opalanko :)

Asionek cudny brzuszek :tak: jaka Ty opalona :szok:
świetne zdjęcie ;-)
/QUOTE]

tyle miechow slonca to ciezko sie nie opalic tutaj :) do tego wakacje z rodzinka 3 razy zaliczone , ale mnie slonko bardzo szybko lapie

asionek
świetna fota, no rewelacja! taka sexi mamuśka jesteś, i wogóle mega wyglądasz z brzusiem i w stroju:):)

przez te upaly to wyszlo tak , ze wiekszosc zdjec mam w stroju :))
dzieki :)

moje skromne 115 cm

wow super rezydencja !! :)

o! o! o! dokładnie! zapominacie dziewczyny że jesteście też córkami swoich tatusiów a nie tylko mamuś :-)

Jesteśmy też wnuczkami swoich babć :).
Ja też nie mam rozstępów i moja mama również. W szkole podstawowej jak intensywnie zaczęłam rosnąć to mi się mendy na udach pojawiły.

Asionek zgrabnie wyglądasz i wydajesz się szczupła w udach. Moje tak spotężniały, że już nie mogę na nie patrzeć. hihihi wielka stopa !!!

Kiniutka pępek faktycznie wystający aż przez bluzkę się odznacz. No i Ty też wyglądasz zgrabnie i szczupło.

anek rezydencja jak się patrzy. Ile masz w obwodzie bo brzuch wygląda na spory :szok:

Anek30bb apartament jak ta lala :D ślicznoci!

Werka no nie zgodze sie :-( Trenowałam siatkówke, chodziłam przynajmniej raz w tygodniu na basen, smarowałam drogimi kremami kilka razy dziennie, wylewałam hektolitry oliwki a całe ciało mam oszpecone rozstępami :-( Nie wiem czy to tyle geny co zawartość elastyny i kolagenu w skórze.

reklama
Anek śliczny domek, ale masz co nosić :tak:

Werka ja też się nie zgodzę, bo całe życie uprawiam jakiś sport, piłkę ręczną, później jazda na rowerze, dzień w dzień po kąpieli nawilżałam i nawilżam skórę i jakoś rozstępy wyszły, mała elastyczność skóry i tyle

Do góry