reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

tricolor, lilou, asionek sliczne macie brzuszki. A każdu taki inny

Co do pępków to ja miałam głęboko schowany śliczny pępek i chyba gdzieś juz w 4 miesiącu zrobił mi sie okropnie sterczący i nie znoszę go przez to. Ale rozstępów na brzuchu do tej pory nie mam. Tylko na tych nieszczęsnych udach.

A to mój brzusio z niedzieli, jeszcze miesiąc do końca :)

Najlepsze jest to, że on ciągle zmienia kształ i rozmiar nieco ;)

reklama
Ja jeszcze nie mam rozstepow. Pytalam mamy czy ona miala, ale mozi ze w zadnej z 3 ciazy nie miala... wiec chyba jednak genetyka :-p

moja mama też po 3 ciążach ,zero rozstępow a ja mam ......to kwestia indywidualna...ja wiem czy to w genach??

Asionek - kawał lachona z Ciebie ;-) brzuszek śliczny :-)
kij z brzuchem lepiej popatrz jakie Ci paluchy długie w tej wodzie wyszły hehehe ale lakier w sam raz na upały:)

tricolor, lilou, asionek sliczne macie brzuszki. A każdu taki inny

Co do pępków to ja miałam głęboko schowany śliczny pępek i chyba gdzieś juz w 4 miesiącu zrobił mi sie okropnie sterczący i nie znoszę go przez to. Ale rozstępów na brzuchu do tej pory nie mam. Tylko na tych nieszczęsnych udach.

faktycznie masz odstający pępek z daleko go widać....mnie sie też takie "wypierdki" nie podobają....ale jeszcze miesiac i mam nadzieje,że wróci do swoich kszałtów

reklama
lilou
brzuszek masz moim zdaniem pełny, ale też chyba już opadł cooo? ogólnie to proporcjonalnie wyglądasz, nie za chudo ale za grubo też wcale nie!
tricolor
faktycznie Twój brzuszek to taki wypchnięty w przód, skóra chyba też mocno naciągnięta coo? ale wyglądasz jakby Ci go doczepili, nic a nic ciałka poza brzusiem.... no pozazdrościć!:p
asionek
świetna fota, no rewelacja! taka sexi mamuśka jesteś, i wogóle mega wyglądasz z brzusiem i w stroju:)
kiniutka
sporawy jest, muszę się zgodzić, ale Ty już na końcóweczce jesteś, więc nie może być za mały:) promieniejesz i to mi sie bardzo podoba :)

Do góry