reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

reklama
GalwayGirl kochaniutka tych 20 juz paru kilo nie widac bo tak stanelam specialnie hehehehehhehe a to moja fotka jak bylam chyba w 12 tyg
6s71w8.jpg
a tu 3 tyg przed zajsciem w ciaze jeszcze zaliczylismy ostatnie wakacje bez dzieciatka
2cf3682.jpg

Pluszacze, to w takim razie te kilogramy tak proporcjonalnie Ci się rozeszły. Ja dziś oglądałam zdjęcia z podróży poślubnej (Piotruś był już w brzuszku) no i myślałam, że muszę zapamiętać i już nie narzekać, że brzuszek odstawał troszkę (zawsze trochę odstawał mimo, że szczupła byłam), bo już tak nigdy nie będzie taki ładny. Codziennie każę Mężowi sprawdzać, czy rozstępy się gdzieś nie pojawiły. Na razie cisza, ale moja siostra powiedziała, że siostrzeniec tak zaczął rosnąć w 9m-cu że jej kilka wyszło, mimo że cały czas regularnie się smarowała. No ale nic na to nie poradzimy, jak mają się pojawić to będą.

GalwayGirl mi wyszlo troche po bokach tak z tylu i na wewnetrznej stronie ud i troszke na cycuszkach ale to mowie dlatego ze ja nigdy tak duzo nie mialam zawsze staralam sie pilnowac no i bylo ok ale powiem ci ze nieprzejmuje sie tym teraz najwazniejsze zeby nasze dzidzie byly zdrowiutkie my se z tym poradzimy :))))))))))

emil naprawdę 20 kg??? nie widać! brzuszek taki fajnie wypięty ale zgrabniutki i wyglądasz na chudzinkę;)

galwaygirl no nie powiem ..sesja była fajną zabawą w gronie rodzinnym bo to mąż cykał:). Nadia nie chciała zmywać tych buziek i uparła się, że do przedszkola na drugi dzień tak pójdzie:-D

Ostatnia edycja:
emil_e30 fajną kuleczkę masz. Widać że tylko w brzuszek Ci poszło a nie jak niektórym po całym ciele;)
Vanilia ma rację trzeba się cieszyć póki są bo to juz niedługo. Ginka wypisała mi zwolnienie do 17lutego więc wiem że najpóźniej za miesiąc juz na bank córcia w łóżeczku będzie a nie u mamy. Z jednej strony miła perspektywa z drugiej pewnie będzie mi brakować tego kopania od środka;)

reklama
no poszło w brzuszek i w tyłek troszkę...ale przed ciąża wyglądałam jak kościotrup i może nie widać teraz tych kilogramów :) mam nadzieję, że schudnę szybciutko ale poniżej 55-57 nie chciałabym ważyć :) jednak wolałabym mieć trochę ciała i cycki :)

Do góry