reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

Kidi- strzeliłaś w dziesiątkę!!! ^^
Susi.- większe pupy są bardziej sexi ;-) ja przed ciążą miałam bardziej na czym usiąść, teraz troszkę zeszło, ale mam nadzieję, że wszystko wróci do normy :-)

reklama
OlciaLolcia jakbym mojego męża słyszała! Jemu jakoś nie udzielił się mój wspaniały humor jak przed ciążą zrzuciłam ok 10 kg! Teraz za to jak ja łapię doła to on zadowolony, że nareszcie nabieram kształtów:)

Ja zaczynałam z wagą 58 a ostatnio u lekarza już 64.Ech no ale nic kiedyś się zrzuci hehe.Mój mąż mówi że tylko po cycuszkach widać i po brzuszku bo już dosyć duży.No...spróbował by powiedzieć inaczej ;)
Dziewczyny pamiętajcie że najważniejsze jest pozytywne nastawienie a nie analizowanie każdego kolejnego kilograma.Jedne tyją więcej (tak jak ja) inne mniej.Taka już nasza natura.Ja staram się tym za bardzo nie przejmować najważniejsze żeby bobunio było całe i zdrowe TO PODSTAWA!!!!!!

Kidi bardzo dobrze myslisz ciaza to okres gdzie trzeba sie chwalic i trzymaj reke na brzusiu ile sie da heheheheheheh buziolkiii
Digitalstez masz sliczny Brzuszek,ja czuje jak mi rosnie normalnie skora kolo pepka jest tak naciagnieta ze szok az boli ale to nic niech fasolinka sobie poszerza domek ;-)

Cyśka fotoszop i te sprawy heheheheheh ale bardzo dziekuje jest mi bardzo milo ,apropo kilogramow ja to wam az sie wstydze zdradzic ile ja waze masakra duzo wazylam i duzo wiecej waze teraz a jaki cellulit oj tragedia heheheh ale bedzimey sie kobitki martwic po ciazy bo jak to cyskapowiedziala najwzniejsze zeby bobunio bylo cale i zdrowiutkie muaaaaaaaaaaaaaa

Popieram Cyśkę, wyglądasz ślicznie pluszacze. I właśnie co do tych kg... Teraz najważniejsze jest zdrówko naszych Bąbelków.
A z tą ręką na brzuszku to to chyba też taki instynkt. Też tak macie?? Bo ja co chwilę chodzę i się po nim głaskam :-)

reklama
z tymi udkami to uważajcie dziewczyny - mi po poprzedniej ciąży zrobiły się rozstępy m.in. na udach i pośladkach, że o biuście nie wspomnę, ale przytyłam 24kg więc nie ma się co dziwić. Mówi sie tyle o tym żeby smarować brzunio kremem przeciw rozstępom, ale jeśli rozszerza Wam się skóra na innych partiach ciała to też warto o nią zadbać.

Do góry