reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych rosnących brzuszków ;)

M85 dziwny ten Twój gin, mi nikt nie komentował mojej wagi. Fakt ze w pierwszej ciazy się tym nie przejmowałam i przytyłam za duzo, ale potem natychmiast zrzuciłam, a teraz jak waga praktycznie stoi w miejscu, chociaż juz nie powinna to ginka tez nie mówi że za mało. Jak widac każdy organizm jest inny, a każda ciąża inna. Śliczny brzucholek swoją drogą, u Ciebie Atan tez już maluszek coraz bardziej widoczny;)

reklama
to i ja sprobuje wrzucic fotke jak rosne czyli 19 tydz 4 dzien :) DSC03945.jpg

Dziś stwierdziłam, że porównam sobie wcześniejsze zdjęcia z dzisiejszym brzusiem :-) mimo, że zdjęcie jest poranne więc brzusio jak zawsze troszkę mniejszy, to różnica jest straszna :p ja tyje!
Lewe: 10tc Prawe: 18tc :-D
10tc (1).jpg18tc.jpg
pencil.png

to i ja dodam swoje 18tg 4dni, nie wiem czy widac ale urosl mi brzusio przez te 3 tygodnie (zdjecie z 15 tg jest wczesniej w tym poscie)

Załączniki

• 18tg 4dni.jpg
    18tg 4dni.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 78
A oto i my :-) w zasłonie
i w pełnej odsłonie :-D

Załączniki

• Zdjęcie010.jpg
    Zdjęcie010.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 122
  • Zdjęcie019.jpg
    Zdjęcie019.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 137
OlciaLolcia super ten twój brzusio, bardzo ładnie wygląda :D Tatuaż też fajny :))))) Chciałam zrobić sobie przed ciążą taki cieniowany i nie zdążyłam... no nic, ale co się odwlecze to nie uciecze hehe.

Dobranoc kobitki :)

reklama
Ja teraz umieram ze strachu czy mi się nie porozciąga i nie wyjdzie z niego niewiadomo co :-D. No ale kiedyś się o tym nie myślało... :-p

Do góry