reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Małgoś piękny brzuchol :D
U Mnie 33t2d DSCF2021.jpgDSCF2026.jpg

Załączniki

• DSCF2021.jpg
    DSCF2021.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 93
  • DSCF2026.jpg
    DSCF2026.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 92
reklama
u mnie +8 kg, w poprzedniej ciąży miałam już +14 :szok:. Także byle utrzymam się w "dziesiątce" to będzie dobrze ;-).

U mnie +10 mam nadzieję, że więcej niż 2kg nie przybędzie, miesięcznie przybierałam ok 1,5ky, ale wiadomo na końcówce może być różnie

Obie Gosie macie piekne brzuszki, ale Małgorzatkar, Twoj jest chyba największy od zawsze :) mam na mysli oczywiscie ze od poczatku ciąży wyprzedzalas nas wszystkie.

reklama
Jakis taki maly ten moj brzuch mimo tej wagi jak tak porownuje do Waszych dziewczyny... 105 cm obwod. Az zmierzylam z ciekawosci...

Malgorzatkar ja mam 160 cm wzrostu... To chyba tez krotka jestem ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry