reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie 6,5kg na plusie, z Klaudią było 10kg, ale puchłam wtedy na końcówce, teraz póki co jeszcze nie puchnę..

reklama
U mnie juz +13 (dane z ub czwartku wiec dzis moze byc wiecej, zwłaszcza ze ostatnio mam duuuuzy apetyt).
W poprzedniej ciąży było +12

Heheh całkiem możliwe. Z Klaudią po tygodniu od porodu miałam -9kg, potem schudłam jeszcze bardziej, więc na dobre mi tamta ciąża wyszła.;-)

Roznie babki przybieraja z tego co zauwazylam. Jak przed ciaza mialo sie troche ciala to mniej sie przybiera zazwyczaj. Ja mam juz 16 :D ale weszlo wszystko w brzuch, poslady i uda. Kim kardashian prawie... Dobrze ze mam chude rece a nie takie rozlane :p no i twarz bez zmian prawie. W sumie to bym chciala zeby tylek wiekszy po porodzie zostal i te uda ale pewnie wszystko zejdzie i znow bede chudzielcem z dwoma okraglymy posladami jak bąble :D

36+6

Załączniki

• 1403007131114.jpg
    1403007131114.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 111
  • 1403007164530.jpg
    1403007164530.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry