reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mi wszyscy mówią, że mam brzuch na chłopca.
P1270676.jpg

Załączniki

• P1270676.jpg
    P1270676.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Ja mam 14 na plusie. Nie panikowac prosze ;) po ciazy zazwyczaj schodzi ta waga. Moja siostra po ciazy zawsze chudsza niz przed... Ciekawe jak szybko zobacze 51 na wadze ;) bardziej od tego ze przytyje zbyt duzo martwie sie zeby mnie nie zasypalo rozstepami. Poki co mam po dwa takie malutkie na cyckach :D ale ja zawsze male mialam to sie nie dziwie tak bardzo... Smarowanko 3-4 razy dziennie... Juz mam dosyc tych smarowidel!

Co do wysokosci brzuchow to faktycznie mam strasznie nisko jak patrze na wasze... :O no ale 36 tydz to juz tuz tuz wiec nie mam sie co dziwic.

A ja mam chyba 13 +.a jeszcze miesiąc przede mną.Ostatnio było17 i wszystko poszło więc się nie stresuję.

A brzuch coraz niżej, po spodniach widzę.Pewnie też troche urósł.
Jeansy wchodzą spoko, ale pas się już z brzucha zsuwa a i żadna bluzka już go nie obejmuje. Spodnie to nadal rozmiar S.

Dziś wyszłam na zakupy i wszyscy się gapili na mnie, więc pytam męża o co chodzi. A on na to "ja się nie dziwię, z takim brzuchem":tak:

Lilla no i też zasługa karmienia piersią. Szybciej się chyba macica kurczy jak ma stymulację hormonalną dodatkową

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry