- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
emily_emu
Fanka BB :)
Ja mam 14 na plusie. Nie panikowac prosze po ciazy zazwyczaj schodzi ta waga. Moja siostra po ciazy zawsze chudsza niz przed... Ciekawe jak szybko zobacze 51 na wadze bardziej od tego ze przytyje zbyt duzo martwie sie zeby mnie nie zasypalo rozstepami. Poki co mam po dwa takie malutkie na cyckach ale ja zawsze male mialam to sie nie dziwie tak bardzo... Smarowanko 3-4 razy dziennie... Juz mam dosyc tych smarowidel!
Co do wysokosci brzuchow to faktycznie mam strasznie nisko jak patrze na wasze... :O no ale 36 tydz to juz tuz tuz wiec nie mam sie co dziwic.
Co do wysokosci brzuchow to faktycznie mam strasznie nisko jak patrze na wasze... :O no ale 36 tydz to juz tuz tuz wiec nie mam sie co dziwic.
Gosia i Bartek
ANilewe a ja juz myslalam, ze sie rozpakowalas...
Lilla My
A u mnie brzucha już prawie nie widać, a tylko 5kg mniej, nadal mam 10kg do zgubienia do wagi wyjściowej
malgorzatkar
Lilla to szybko ci brzuch sie wchłonął, ale to właśnie podobno zaleta sn...
A ja mam chyba 13 +.a jeszcze miesiąc przede mną.Ostatnio było17 i wszystko poszło więc się nie stresuję.
A brzuch coraz niżej, po spodniach widzę.Pewnie też troche urósł.
Jeansy wchodzą spoko, ale pas się już z brzucha zsuwa a i żadna bluzka już go nie obejmuje. Spodnie to nadal rozmiar S.
Dziś wyszłam na zakupy i wszyscy się gapili na mnie, więc pytam męża o co chodzi. A on na to "ja się nie dziwię, z takim brzuchem"
Lilla no i też zasługa karmienia piersią. Szybciej się chyba macica kurczy jak ma stymulację hormonalną dodatkową
A brzuch coraz niżej, po spodniach widzę.Pewnie też troche urósł.
Jeansy wchodzą spoko, ale pas się już z brzucha zsuwa a i żadna bluzka już go nie obejmuje. Spodnie to nadal rozmiar S.
Dziś wyszłam na zakupy i wszyscy się gapili na mnie, więc pytam męża o co chodzi. A on na to "ja się nie dziwię, z takim brzuchem"
Lilla no i też zasługa karmienia piersią. Szybciej się chyba macica kurczy jak ma stymulację hormonalną dodatkową
elifit
Moderatorka
U mnie też +13 i też w poprzedniej ciąży +17. Długie karmienie pozwoliło mi zrzucić to i to z nawiązką.
malgorzatkar
u mnie jakieś +9, z Olą już było +14
reklama
Gosia i Bartek
U mnie +10. Z Bartolem końcówka to było +20 i po mimo karmienia piersią nie wsio zeszło..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.