reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Małgorzatkar, wiem ze jestes drobniutka, dlatego ta Twoja piłeczka sprawia wrażenie naprawde dużej :)

Emily, śliczny brzucholek.

reklama
Dziekuje Pola

PS.
Ide w sobote na wesele moze szybciej wyskoczy i nie bede musiala czekac miesiac..(?)

Ale jestes malutka :) ale wiesz... Male jest piekne ;)) tak sie mowi.

Hmm... Nie wiem dlaczego nie widzisz. Czasem ja nie widze zdjec ktore Wy wrzucacie... Nie wiem od czego to zalezy :/

Elifit, masz rację ..śliczne. Ale ja tęsknić nie będę;-)
Nawet moja lekarka dziś powiedziała,że mam imponujący brzuch.

No ja tesknic moze bede bo ladnie wyglada ale juz taki ciezar mam na plusie ze chodzic srednio moge... I tak strasznie mnie boooli w pachwinach ;( czy to znaczy ze niedlugo urodze? Powiedzcie ze tak :D

emily, mnie tez bola,
i tak, w ciagu najblizszych tygodni urodzimy ;)

sliczne brzuchy, dziewczyny macie.
Malgorzatka, Twoj najlepszy :)

Mnie jak w trakcie oglądania wyloguje to zdjęć nie widzę.

Fajne mamy te brzuchy :-D ostatnio z sentymentem oglądałam zdjęcia z początku ciąży i teraz... jest różnica :D a już wtedy mówiłam ale mi brzucho urósł i się chwaliłam szwagierce zdjęciami. Bo przed ciążą to w ogóle wypłaszczona byłam.
Po lewej 16tc tydzień później zaczęły się skurcze i zaczęłam młodą czuć. Pojawiły się problemy na szczęście rośniemy dalej w komplecie :tak:
page.jpg

GiB mam taką samą :-D

I przy okazji znalazłam zdjęcia z końca października jak na Rycerzową szliśmy z M. Tego dnia zupełnie kondycji nie miałam i myślałam, że umrę po drodze, a górka jakoś niespecjalnie imponująca. To pewnie były "wczesne objawy ciąży" :-p Kurcze niby 9 m-cy to długo ale jak teraz na to patrzę to szybko czas płynie.

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry