- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
ja mam 153cm, to jestem krótsza
ps. nie widzę twojego zdjęcia, buuuu
ps. nie widzę twojego zdjęcia, buuuu
elifit
Moderatorka
Ale piłeczki i pomyśleć że niedługo zatesknimy za nimi
Hubson
emily, mnie tez bola,
i tak, w ciagu najblizszych tygodni urodzimy
sliczne brzuchy, dziewczyny macie.
Malgorzatka, Twoj najlepszy
i tak, w ciagu najblizszych tygodni urodzimy
sliczne brzuchy, dziewczyny macie.
Malgorzatka, Twoj najlepszy
s.michalina
Mnie jak w trakcie oglądania wyloguje to zdjęć nie widzę.
Fajne mamy te brzuchy ostatnio z sentymentem oglądałam zdjęcia z początku ciąży i teraz... jest różnica a już wtedy mówiłam ale mi brzucho urósł i się chwaliłam szwagierce zdjęciami. Bo przed ciążą to w ogóle wypłaszczona byłam.
Po lewej 16tc tydzień później zaczęły się skurcze i zaczęłam młodą czuć. Pojawiły się problemy na szczęście rośniemy dalej w komplecie
GiB mam taką samą
I przy okazji znalazłam zdjęcia z końca października jak na Rycerzową szliśmy z M. Tego dnia zupełnie kondycji nie miałam i myślałam, że umrę po drodze, a górka jakoś niespecjalnie imponująca. To pewnie były "wczesne objawy ciąży" Kurcze niby 9 m-cy to długo ale jak teraz na to patrzę to szybko czas płynie.
Fajne mamy te brzuchy ostatnio z sentymentem oglądałam zdjęcia z początku ciąży i teraz... jest różnica a już wtedy mówiłam ale mi brzucho urósł i się chwaliłam szwagierce zdjęciami. Bo przed ciążą to w ogóle wypłaszczona byłam.
Po lewej 16tc tydzień później zaczęły się skurcze i zaczęłam młodą czuć. Pojawiły się problemy na szczęście rośniemy dalej w komplecie
GiB mam taką samą
I przy okazji znalazłam zdjęcia z końca października jak na Rycerzową szliśmy z M. Tego dnia zupełnie kondycji nie miałam i myślałam, że umrę po drodze, a górka jakoś niespecjalnie imponująca. To pewnie były "wczesne objawy ciąży" Kurcze niby 9 m-cy to długo ale jak teraz na to patrzę to szybko czas płynie.
Załączniki
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.