reklama
madzia128
Fanka BB :)
Dmuchawiec, Teri, Justi, Kari, Bona - śliczne brzuszki
My z Smile zapomniałyśmy pstryknąć dziś fotki Ale ja mam dziś dzień na zapominanie-zapomniałam wziąć tabletki rano, zapomniałam rzeczy dla Smile, zapomniałam zapalić świateł jadąc samochodem, zapomniałam zobaczyć fotkę pokoju Franka, poszłam po zmywacz do paznokci do Lidla i wyszłam bez niego..........
My z Smile zapomniałyśmy pstryknąć dziś fotki Ale ja mam dziś dzień na zapominanie-zapomniałam wziąć tabletki rano, zapomniałam rzeczy dla Smile, zapomniałam zapalić świateł jadąc samochodem, zapomniałam zobaczyć fotkę pokoju Franka, poszłam po zmywacz do paznokci do Lidla i wyszłam bez niego..........
Paulunia8713
Dmuchawcu śliczny brzuszek a pszczółki są urocze. Oddaj mi je;-)
mamatatadziecko
Ach ta wiosna
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
dmuchawiec moj tez wiekszy niz w ostatniej ciazy i tez narzekam ze chcialabym miec malusi brzusio ale moj brzuch wie lepiej jak chce rosnac bedzie dobrze. jeszcze chwila i brzuszki nam znikna.
A wlasnie ja patrze w lustro i lezka w oku, gdzie sa moje wciecia po bokach?? :-(
A wlasnie ja patrze w lustro i lezka w oku, gdzie sa moje wciecia po bokach?? :-(
RobaczekII
Kari, nie przesadzasz ?????Masz ciupeńką piłeczkę - też taką chce mieć ! Wpinasz się jeszcze w spodnie a mi zaczynają ciążowe być ciasne Co to wcięcia w pasie to już dawno zapomniałam jak wyglądają , natomiast oglądam tylko fałdy na biodrach i ryczeć mi się chce bo nienawidzę fałd na brzuchu i już się wyobrażam na plaży - w worku chyba będę wychodzić
Dmuchawcu brzusio masz śliczny i wcale nie wielki ! zgrabniutki i okrąglutki. A pszczółki do pozazdroszczenia Chciałabym mieć takie dzieciaczki w podobnym wieku
Dmuchawcu brzusio masz śliczny i wcale nie wielki ! zgrabniutki i okrąglutki. A pszczółki do pozazdroszczenia Chciałabym mieć takie dzieciaczki w podobnym wieku
Palindromea
Maluszki - macie przeurocze mieszkanka! :-) A jakie zgrabne macie Mamy. Super. Dobrze, ze już wiosna, możecie się śmiało chwalić Zgrabnotki :-)
Ale sie posypało pięknymi pokaźnymi brzuszkami i jakże ładnymi mamusiami ale z was laski.
To ja tez brzuch wrzucam. 34 na suwaku.
Zobacz załącznik 553752
Kari21 wyglądasz wyjątkowo. Jestem pod wrażeniem. Mam pytanie czy spodnie są ciążowe? Wyglądają na zwykłe.
http://www.**********/JustynaS,suwaczek.png
reklama
mama wikusi2010
Ale wysyp brzuszków Każdy inny a jaki śliczny
Kari ty masz zwykłe spodnie na sobie??? zazdroszczę jeżeli tak.
Kari ty masz zwykłe spodnie na sobie??? zazdroszczę jeżeli tak.