reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

reklama
Same laseczki! Brzucholki cudne. I widzę, że legginsy dominują. Nie ma to jak wygoda. Szczególnie teraz. Też z legginsów nie wychodzę. Jest mi w nich dobrze jak nigdy. :tak:

Jednak sie odwazyłam. Cyknęłam zdjęcia i uznałam, że są możliwe do pokazania:-D Gratis- zdjęcie pszczółek- bawiły się, że leżą w szpitalu po porodzie:-D

P1210820.jpgP1210826.jpgP1210827.jpgP1210846.jpg

Załączniki

• P1210820.jpg
    P1210820.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 85
  • P1210826.jpg
    P1210826.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 78
  • P1210827.jpg
    P1210827.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 78
  • P1210846.jpg
    P1210846.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 74
Ojej - cała seria zgrabnych , cudownych brzuchatek :tak:. Dziewczyny wyglądacie kochane jak te wszystkie modelki z gazetek w stylu "Mamo to ja" , " Mam dziecko " itp . Pięknie !!!

reklama
Kari- nie chce kopa, bo i tak mnie wszystko boli:-p Dołuje mnie po prostu , ze nie włażę juz w żadne swoje spodnei ciążowe, a w poprzednich ciążach chodziłam w nich do samego końca. No ale są w rozmiarze s/m, to może będąc w trzeciej ciąży nie powinnam sie dziwić? Ale wiesz jak to jest z nami babami- wszystkie bysmy chciały miec tylko piłeczkę z przodu bez zbędnych fałdek i boczków:tak:Poza tym znajomi jak mnie teraz widzą, to wszyscy mówią, że mam duży brzuch jak na 7my miesiąc. Zreszta, sama wiesz jak to jest- nikt by mnie lepiej nie zrozumiał w końcu jak druga ciężarna:tak: W lustrze brzuchol wygląda mi na większy niz wyszedł na zdjęciach:-D

Do góry