reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków ;)

Justi, Bona, Teri, Kari, Dmuchawcu, Jakie piękne brzucholki , fajnie że tak dużo ich do oglądania w ostatnim czasie :-)

Dziewczyny naprawdę rewelacyjnie wyglądacie:-):-):-)

Kari , I Twój brzuszek w końcu się pokazał , pamiętam jak był taki maleńki.... Teraz piękny, okrągły ciążowy brzuszek:tak:

reklama
tak dziewczyny, to sa zwykłe moje spodnie. Właśnie biodrówki. Bo mi urósł tylko brzuch, moje rozmiary się w innych miejscach nie zmieniły :-) i jeśli zapięcie jest pod brzuchem to nie ma problemu. Natomiast wyzsze spodnie musiały isc w odstawke. Na ich miejsce zakupiłam jeden rozmiar wieksze w pasie, zeby nie przeplacac za ciazowe, a te pozniej oddam wiekszej siostrze :-) wiecej nie kupuje. Jak widac podkoszulki tez sie jakby "skurczyły" ;-) ale już ten miesiąc sobie daruję ;-) wole zakupić coś małemu :-D

Zazdroszczę biodrówek.. ja swoje też noszę pod brzuchem, ale nie zapinam już guziczka :-D Ciążowe jeansy uwierają mnie na brzuchu tzn ten ciążowy pas, bo mam już od 94cm - 98cm w pasie :-(
Musiałam dokupić bluzki. Na szczęście wyłapałam zwykłe M rozciągliwe i zapłaciłam 9,99zł za sztukę :-D Mimo to, wiem że czeka mnie wizyta w szmateksie po jakąś sukienkę.. w końcu ma być niebawem 30 stopni :szok: Tylko jak to zrobić, żeby ominąć tam dziecięce ciuszki i iść tylko na te "dorosłe"?? :eek::-p

Dziewczyny suuuper brzucholki wow :-)
Kari ja też pamiętam Twój maluśki brzuszek :)a tutaj już ładniutko zaokrąglony :) szczęściara,że tylko w brzuszek poszło :) też jeszcze dopinam się w "normalne" spodnie i mam nadzieję,że nadal tak będzie (ewentualnie na gumkę) bo teraz juuż nie opłaca mi się kupować ciążowych..

Madzia ja dzisiaj byłam w H&M i nie wiem jak u Ciebie,trzeba byłoby poszukać,były sukienki za 20zł idealne dla nas-ciężarówek.Nawet taka fajna coś u góry "tuba"pod biustem ściągana i luźno puszczona.Na upały w sam raz :) za niewielką kasę.A brzuszek super w niej wyglądał. Tak samo coś w podobie http://4.bp.blogspot.com/_BH4AkUxj8...KEg/s1600/Sex-and-the-City-2-Movie-Poster.jpg tylko,że rękawki obcisłe a gumka pod spodem mniejsza..Ale w biuście głupio się zbierała,że przy M miałam piersi na "wystawie" ;-)

reklama
Do góry