reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

kurcze ja się nie ograniczam ze słodyczami:zawstydzona/y:,ale powiem wam,że zaczęłam się martwić,bo niby widać mi brzuch(pod warunkiem,że mam dopasowaną bluzkę),ale dziś np.wciągłam go i tylko trochę mi zostało.jakoś mi słabo ta dzidzia rośnie:-(

Justyś, a ile przytyłaś? bo moje małe rośnie pieknie ale waga na pewno się zepsuła, bo uwierzyc nie mogę, że żrąc słodkie i całą resztę plus to co zdrowe nic nie przybywa :eek:

a co do HCT lekarz oznajmił, że organizm kumuluje płyn owodniowy i nie neleży się tym martwic, ale nie byla bym sobą gdbym nie oznaczyla poziomu zelaza we krwi - no i w normie :-)

a małe jak się ruszało wieczorami, tak wczoraj (calodobowe lenistwo na kanapie) kopało az brzuch skakał :-D

Ostatnia edycja:
reklama
dołączam do grupy +10... ech ech. ograniczam słodycze.. ale po mału. Wczoraj M zrobił takie pyszne ciasto..

a. i wklejam zdjęcie - werszcie mam (zdjęcie z moją kreacją weselną ;-) )

zdjecie14 Kopia.jpg

nutria... brzuszek piękny,kreacja weselna tez!!! szkoda, że nie odsłoniłaś trochę brzuszka, byłoby widać lepiej :-)

Nutria bardzo fajny brzuszek:-). Kreacja weselna tez fajna
ja przytyłam w stosunku do wagi sprzed ciaży ok 7 kg., ale z jedzeniem nie ograniczam sie nic a nic, jem to na co mam ochote czyli głownie są to słodkosci:-D

reklama