reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Z lodami to może uważaj - nie chodzi o kalorie. ale czy jakiś paskudztw tam nie ma które Tobie nie zaszkodzą albo tylko trochę, a córeczce niestety mogą :-(
Dziewczyny kochane piękne brzuszki macie!!!!!!!!!!!!!!!
Nutria Ty masz normalnie jak ja w 9 miesiącu
My w lutym mieliśmy wieczne wakacje, cały czas gdzieś wyjeżdżaliśmy Ale teraz jesteśmy spułkani dosłownie do zera więc do porodu jużna pewno będę na forum regularnie. Strasznie strasznie mi miło że o mnie pamiętacie!!!!!
No to wstawie swój choć mój jakiś taki skompresowany jest. Ciasno mi bo tak jak poprzednio macica się ciężko rozciąga.
Nutria Ty masz normalnie jak ja w 9 miesiącu
My w lutym mieliśmy wieczne wakacje, cały czas gdzieś wyjeżdżaliśmy Ale teraz jesteśmy spułkani dosłownie do zera więc do porodu jużna pewno będę na forum regularnie. Strasznie strasznie mi miło że o mnie pamiętacie!!!!!
No to wstawie swój choć mój jakiś taki skompresowany jest. Ciasno mi bo tak jak poprzednio macica się ciężko rozciąga.
Załączniki
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Antar przepiękny, taki malutki i zgrabniutki
traschka
Mama Marysi
Antar na strasznie długo nam zniknęłaś, dobrze że jesteś Brzuszek prześliczny, okrąglutki!!
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Antar, dziś się zastanawiałam co z Tobą.:-) Co do wakacji to ja bym chętnie udała się w ciepłe kraje, ale do samolotu to z uwagi na Młodą nie wsiądę za żadne skarby.
Brzuszek masz w kształcie podobny do mojego, ale u mnie jakoś mniejszy.
Brzuszek masz w kształcie podobny do mojego, ale u mnie jakoś mniejszy.
andariel
mama super dwójki :]
dołączam do grupy +10... ech ech. ograniczam słodycze.. ale po mału. Wczoraj M zrobił takie pyszne ciasto..
a. i wklejam zdjęcie - werszcie mam (zdjęcie z moją kreacją weselną ;-) )
Zobacz załącznik 330670
nutria- wyglądasz bombowo! zarówno wielkość, kształt brzuszka, jak i strój
reklama