reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Z lodami to może uważaj - nie chodzi o kalorie. ale czy jakiś paskudztw tam nie ma które Tobie nie zaszkodzą albo tylko trochę, a córeczce niestety mogą :-(

Dziewczyny kochane piękne brzuszki macie!!!!!!!!!!!!!!!
Nutria Ty masz normalnie jak ja w 9 miesiącu:)
My w lutym mieliśmy wieczne wakacje, cały czas gdzieś wyjeżdżaliśmy:) Ale teraz jesteśmy spułkani dosłownie do zera więc do porodu jużna pewno będę na forum regularnie. Strasznie strasznie mi miło że o mnie pamiętacie!!!!!
No to wstawie swój choć mój jakiś taki skompresowany jest. Ciasno mi bo tak jak poprzednio macica się ciężko rozciąga.

Załączniki

• IMG_2493.jpg
    IMG_2493.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_2491.jpg
    IMG_2491.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_2494.jpg
    IMG_2494.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 65
Antar, dziś się zastanawiałam co z Tobą.:-) Co do wakacji to ja bym chętnie udała się w ciepłe kraje, ale do samolotu to z uwagi na Młodą nie wsiądę za żadne skarby.
Brzuszek masz w kształcie podobny do mojego, ale u mnie jakoś mniejszy.

reklama