reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Justynka, Agabre ;-)
cieszę się, że też nie tyjecie :tak: bo od zmysłów odchodzę, że coś ze mną nie tak jest - pomijając kiepskie wyniki tarczycy ... :baffled:
a moja córa okaz zdrowia :-D:-D, więc chyba trzeba wyluzowac troszkę, w 1 ciązy panika to chyba norma :-):-p
powiem wam, że odkąd mała pływa kraulem praktycznie codziennie to i detektor poszedł w odstawkę zestresowanej mamusi :zawstydzona/y:

reklama
silva a na jakiej wysokości się mierzysz-talia, pepek czy jeszcze niżej??

Kochana ja się mierzyłam tam, gdzie najszerzej - obecnie około pępka:)

Justyyyyynka - no w końcu pokazałaś to swoje ooooogromne brzuszysko;)))) Ale z Ciebie drobinka:) Pewnie łącznie przytyjesz nie więcej niż 8 kg...

Tak sobie codziennie podziwiam wasze śliczne brzuszki, że postanowiłam i ja się pochwalić, a że wczoraj dowiedziałam się jeszcze że to moje małe szczęście ma siusiaczka to już w ogóle mam ochotę mówić o tym każdemu:-D:-) 100_3450.jpg wg OM21tydz, wg USG 23tydz i +5 kg:-)

Justynka sliczny brzusio, zgrabniutki, malutki, piekny:-).
Edytka rowniez sliczny brzusio i witamy, gratki synka:tak:.
Nutria bardzo bylam ciekawa wojego brzusia, piekny no i duzy juz:-).

A to moje M2, a przy okazji to w obwodzie brzuszka mam 86 cm (czyli ok. 26 cm na plusie),a waga 58 (czyli ok. 5 kg na plusie)

Załączniki

• P2030112.jpg
    P2030112.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Justynka - póki moja piłka wysoko, nie jest mi ciężko - jak opadnie to będę nosić bobo na kolanach;-)a Twój brzuszek faktycznie malutki, nie dziwię się już czemu Ci się inne takie spore wydają;-)
edytka - Twój też zgrabny, niewielki - i gratuluję synka!
Nutria - Twój brzucholek prześliczny, dwie istotki tam mieszkają, a on taki kształtny, no śliczny!

a ja jestem za leniwa, żeby się mierzyć w obwodach:-p

Ostatnia edycja: