reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Tusen, pominęłam Twój brzunio - jest bardzo fajny, rzeczywiście inny niż mój, ale zgrabny i jędrny. No i jaka Ty opalona jeteś!!! Śliczna karnacja!

reklama
Tusen Twój brzuch wielki? Kochana co Ty mówisz ? Masz śliczny zgrabniusi brzusio i wcale nie widzę tych kilogramów o których pisałaś.

Dziewczyny-Brzuchy rewelka!!!
gosiaczek ja się zmierze jak wrócę do domu, bo wierz mi czy nie, ale jeszcze się od czasu przedciazy nie mierzylam. Wtedy miałam 66cm zobaczymy jak bardzo uroslam :-)

tusen - ponoć piłeczka - to chłopczyk, a nie piłeczka - dziewczynka. Więc - może to dziewczynka co. ? :)

wklejam też mój brzuchol:
11h5fsm.jpg

bałam się, ze na tym etapie bnędzie większy.. ale rośnie z dnia na dzień i te kilogramy juz powoli zaczynają mi wchodzić w uda...brr

reklama