reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Agabre, ja klikam w ikonkę obrazka i wyskakuje mi okienko, gdzie klikam "wybierz zdjęcia" [czy tam pliki, nie pamiętam], a później, kiedy wybiorę, klikam "wgraj" i są...

reklama
agabre - dziwne, może masz zablokowane w kompie jakieś funkcje wyskakiwania okienek, może to kwestia braku aplikacji flash... nie znam się aż tak bardzo więc nie pomogę:(

Mamuśki piękne brzusie :)
Mój pępek już od jakiegoś czasu jest wypukły. I wcale mi się nie podoba, mam nadzieję, że się wklęśnie po porodzie ;)

z tym pępkiem to ponoć cecha indywidualna, niektóre kobitki do końca ciąży mają wklęsły, to zależy jak się macica układa. Ja na razie mam bez zmian wklęsły

reklama
Ja przy Jaśku do końca miałam wklęsły. Już tu słuchy chodziły, że może te wypukłe to na dziewczynkę, hehe ;)