reklama
katamisz
Fanka BB :)
Mój pępek też w połowie wypukły.Z synkiem miałam wklęsły do końca...A powiedzcie jak z brązową krechą pod pępkiem??Czy wiecie coś o tym ,że kreska pojawia się u mam noszących pod serduszkiem chłopca a jak kreski niema to większe prawdopodobieństwo dziewczynki??U mnie by się to potwierdziło bo z Igorem krecha była od początku ciąży praktycznie a teraz niema...
traschka
Mama Marysi
Mój pępek nadal wklęsły, choć jak teraz wsadziłam w niego palec to jakby płytszy A z tą linią na brzuszku to chyba taki sam przesąd jak z wystającym pępkiem i kształtem brzucha, czy innymi tego typu opowieściami. SPrawdzają się w ok 50% :-)
Mój pępek nadal wklęsły, choć jak teraz wsadziłam w niego palec to jakby płytszy A z tą linią na brzuszku to chyba taki sam przesąd jak z wystającym pępkiem i kształtem brzucha, czy innymi tego typu opowieściami. SPrawdzają się w ok 50% :-)
Niekoniecznie przesąd. Mięśnie się rozsuwają i powstaje linea negra, tylko nie u wszystkich jednakowo widać.
tusenfryd18
Fanka BB :)
Trashka ja miałam tą linię z Aleksandrem,tylko ona pojawiła sie dopiero pokolo 7-mego miesiąca.Ale słyszałam że nie każda ja ma.
a mój pępek już jest płytki ciekawe kiedy wypadnie jakoś mi on nie przeszkadza a wręcz jestem ciekawa jak wygląda bo jak byłam mała to w szpitalu mi źle zawiązali i dopiero jak wróciłam do domku to lekarz mi normalnie go zrobił i zakleił plastrem
dobrze ze rodzice to zauważyli jak już byłam w domu...
dobrze ze rodzice to zauważyli jak już byłam w domu...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ja gdzies slyszalam, ze to czy wypukly czy nie, zalezy wlasnie od zawiazania. a lini dalej nie mam
traschka
Mama Marysi
Niekoniecznie przesąd. Mięśnie się rozsuwają i powstaje linea negra, tylko nie u wszystkich jednakowo widać.
Zołza nie chodzi mi wystepowanie linii tylko o to, ze miałaby ona wróżyć jakąś płeć
reklama
andariel
mama super dwójki :]
póki co, mam 6 kg na plusie;
pępek wciąż wklęsły, choć już nie tak mocno, jak bez ciąży;
a brzuch mam całkiem spory, ale moja ginka powiedziała, że przy kolejnych ciążach macica występuje już z miednicy i brzuch jest właśnie wysadzony w przód i potem w dół, nie jest tak wysoko jak w 1 ciąży; a jak porównam zdjęcia z obu ciąż, to brzuch mam taki sam na tym etapie;
pępek wciąż wklęsły, choć już nie tak mocno, jak bez ciąży;
a brzuch mam całkiem spory, ale moja ginka powiedziała, że przy kolejnych ciążach macica występuje już z miednicy i brzuch jest właśnie wysadzony w przód i potem w dół, nie jest tak wysoko jak w 1 ciąży; a jak porównam zdjęcia z obu ciąż, to brzuch mam taki sam na tym etapie;