reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
justynka1 aż mnie zatkało...Ty naprawdę masz płaściutki brzuszek.Gdzie ten dzidziuś tam u Ciebie się mieści??Między żebrami ;-)??Masz malutki i słodziutki brzuszek!!Aż zazdroszczę Ci braku nadwagi po porodzie!!:shocked2:

hihi no mówiłam,moge wciągnąć brzuch i nic nie ma,ja to jak z tego programu na TLC "Ciąża z zaskoczenia":-D

dlatego zawsze mówię koleżankom,które mają za dużo w miseczce,żeby mi dały,bo niestety ja nic nie mam,no teraz mam mleko,ale później flaczki:dry:

justynka1 ja też nic nie mam :-( tylko w ciąży się mogę nacieszyć większym rozmiarem.Ale wielkość biustu nie zależy niestety od wagi...Mam koleżanki chudsze od siebie a mają spory biust...taka sprawiedliwość ;-)

reklama