reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
ramari tylko pozazdrościć takiego zgrabnego brzuszka:) Mój jest tak samo szeroki jak wypukły i wyglądam jakbym miała rodzić za miesiąc. Tragedia.

witajcie ;)
ja od dzisiaj na forum!
o ciąży dowiedziałam się w 8 tygodniu, dłuuugo nie było widać. ważyłam 72,5kg. Teraz jestem w 7 miesiący i trochę i chudnę wciąż. niewiele, kilka set gram, z wizyty na wizyte sie waham. a teraz jest 71,300 ;) cieszę się, bo lekarz powiedział, że mogę tylko 10 przytyć, wiec mam jeszcze 3 miesiące a i tak chyba nie zamierzam aż 10. wogołe lekarz zapytał mnie, czy ja sie ni odchudzam... ale poprostu ciąża mi służy. grrrrrrr 006.jpg zdjęcie sprzed 2 tygodni, jkoaś 24 tydzień był... pozdrawiamy

Tusen pięknie wyglądasz! Kolejna szczuplutka ze zgrabnym brzuszkiem! Dzięki waszym zdjęciom nie tknęłam słodyczy od sylwestra (wiem, jak na razie nie za długo hehe:) ale wierzę, że wytrwam! Nie mogę sama wyglądać jak klucha bo mi bedzie wstyd z domu wychodzić...

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki :-)
Traschka Ty naprawde przesadzasz. Co do nie jedzenia słodyczy to uważam, ze dobrze robisz. Ja też tylko sporadycznie, ale więcej wiary w siebie!!!