reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Dubeltówka bardzo ładny domek Asia ma:-), a majciochy i golizna sa w sam raz:-D
Silva "człowieku bez glowy";-)hahaha, Szymciowi wygodne gniazdko zmajstowałas, bardzo fajny brzusio
Doggi a twoj jaki kształtniutki, fajny, moze troszke uciekl na jedna strone, ale i tak uroczy
RAmari, a twoj jaki fajny wow, uz nie pamietam kiedy taki mialam, no ale chyba po tym co Nutria wstawila to nazekac nie bede:-D
Tez musze sie obfotografowac i pomierzyc bo chyba ostatnio dosc sporo urosłam

Dubeltówka - brzuszek świetny, mam wrażenie, że z profilu podobny do mojego:) Ale szczuplaczek rzeczywiście jesteś!

Mysia - proszę się tu obnażyć, raz dwa! No już!

Aaga - Twój też chcemy zobaczyć! Plisssssss:)

Hehe wiecie co, znajomi jak mnie widzą po jakimś czasie to robią:szok: właśnie taką minę, że niby brzuch ogromny, ale jak ja widzę siebie w lustrze to mam wrażenie, że wcale nie widać, że jestem w ciąży:-D To jest dopiero psycha zryta co?:laugh2:

Hehe wiecie co, znajomi jak mnie widzą po jakimś czasie to robią:szok: właśnie taką minę, że niby brzuch ogromny, ale jak ja widzę siebie w lustrze to mam wrażenie, że wcale nie widać, że jestem w ciąży:-D To jest dopiero psycha zryta co?:laugh2:

Ja to mam wkręt, że ludzie jak mnie widzą to na pewno myślą, że ja mam taki gruby brzuch a nie że w ciąży jestem :D :D :D

reklama
dubeltówka hahahah, ja za prawdziwą szczupłością tęsknie ;) Ale i tak mam wkręt ze ludzie myślą że ja po prostu wieprzyk jestem a nie ciężarna, co mi mój stary suszy głowę o to ciągle, "co znów sobie wkręciłaś w swoją piękną główkę" hahaha kocham jak tak mówi od razu mijają mi wkręty i jest git majonez ;)