reklama
agatkaT
Fanka BB :)
Dubeltówa jaka Ty laseczka jesteś!!! :-)
Asieńka ma super domek...
Asieńka ma super domek...
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
mysia DAWAJ DAWAJ:-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Dubeltówka bardzo ładny domek Asia ma:-), a majciochy i golizna sa w sam raz
Silva "człowieku bez glowy";-)hahaha, Szymciowi wygodne gniazdko zmajstowałas, bardzo fajny brzusio
Doggi a twoj jaki kształtniutki, fajny, moze troszke uciekl na jedna strone, ale i tak uroczy
RAmari, a twoj jaki fajny wow, uz nie pamietam kiedy taki mialam, no ale chyba po tym co Nutria wstawila to nazekac nie bede
Tez musze sie obfotografowac i pomierzyc bo chyba ostatnio dosc sporo urosłam
Silva "człowieku bez glowy";-)hahaha, Szymciowi wygodne gniazdko zmajstowałas, bardzo fajny brzusio
Doggi a twoj jaki kształtniutki, fajny, moze troszke uciekl na jedna strone, ale i tak uroczy
RAmari, a twoj jaki fajny wow, uz nie pamietam kiedy taki mialam, no ale chyba po tym co Nutria wstawila to nazekac nie bede
Tez musze sie obfotografowac i pomierzyc bo chyba ostatnio dosc sporo urosłam
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Hehe wiecie co, znajomi jak mnie widzą po jakimś czasie to robią właśnie taką minę, że niby brzuch ogromny, ale jak ja widzę siebie w lustrze to mam wrażenie, że wcale nie widać, że jestem w ciąży To jest dopiero psycha zryta co?
Hehe wiecie co, znajomi jak mnie widzą po jakimś czasie to robią właśnie taką minę, że niby brzuch ogromny, ale jak ja widzę siebie w lustrze to mam wrażenie, że wcale nie widać, że jestem w ciąży To jest dopiero psycha zryta co?
Ja to mam wkręt, że ludzie jak mnie widzą to na pewno myślą, że ja mam taki gruby brzuch a nie że w ciąży jestem
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Uwierz mi Doggi, że to tylko Twoja wyobraźnia, masz zgrabne nóżki, szczupłe ręce i tylko brzuszek wystaje, tego raczej nie można nazwać inaczej niż ciążą;-)
reklama
dubeltówka hahahah, ja za prawdziwą szczupłością tęsknie Ale i tak mam wkręt ze ludzie myślą że ja po prostu wieprzyk jestem a nie ciężarna, co mi mój stary suszy głowę o to ciągle, "co znów sobie wkręciłaś w swoją piękną główkę" hahaha kocham jak tak mówi od razu mijają mi wkręty i jest git majonez