reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Doggi, Silva piekne brzucholiny, no rozrastamy sie. Ja tez mam blizne po kolczyku pod pepkiem i piekne rozstepy po pierwszej ciazy. U mnie juz 12 kg na plusie, ale jak zostanie nawet 10kg po ciazy to nie bede plakac.

Justynka1 - ja sypiam w dziwnych godzinach.... Ale co do zasady za mało :-(
Ramari - jesteś płaska jak deska w porównaniu z nami - nie mówić o pani od sześcioraczków...
Doggi - a dlaczego czerwone gatki ?
Jestem za wątkiem zrzucamy kilogramy....:tak:

doggi śliczny ten brzuchol:-)
ja też mam tylko bliznę malutka po kolczyku i w nosie niestety też taką jakby atramentem kropkę:no:,ale jakoś nie widac bardzo.

Doggi, Silva - bardzo fajne bdzuszki macie.. i okrąglutkie i praktycznie bezrozstępowe.. ech... :)

a z tą panię 2+8, to nie wiedziałam, że serial .moj M powiedział, że widział na demotywatorach taką fotkę, jak dziewczynie się kończył brzuch tam gdzie wyciągnięte ręce.. ;-) a, że tam nie mogłam znaleźć, to wrzuciłam w google ptyanie o wielkie brzuchy i wyszło takie.. ;-)

Silva - ja tez jestem za tym wątkiem! teraz tyję jak oszalała... brrrrrrrrrrr

reklama
Oto domek Asi 29t2d 9kg na plusie i 103 cm w obwodzie
2qn2x4p.jpg

Sorki za majciochy i trochę golizny:sorry2: