reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ok dziewczęta jako, że mała zaczęła dokazywac to się pochwalę moim wielkoludem :) Ostatnie zdjęcie miałam chyba jakos z 28 tyg tak mi się wydaje... ale mogę się mylic... Tak wiec moje dane na dzień dzisiejszy :D

31w6d
Waga --> +8,5kg
Obwód bebeszka --> 100 cm :D

obraz006t.jpg

a poniżej, Olcia usilnie wypycha jedną stronę przez co mam strasznie śmiesznie pępek przekrzywiony :) Prawa strona bardziej odstaje od lewej... co kilka dni mi się tak dzieje :) Ale dziś to już skrajnie wykrzywiona jestem ;) :p

obraz005z.jpg

Hehe no i czerwone gatki muszą byc :D

reklama
Doggi rzeczywiście pępek na jedna stronę ucieka:-) u mnie mała też często prawą stronę wypycha, ale nie zwróciłam uwagi czy pępek zmienia miejsce.......czy mi się wydaje czy nad pępkiem masz dziurkę po kolczyku? Brzusio śliczny bardzo kształtny i zgrabny;-)

dubeltówka niestety tak, dziura po kolczyku :/ i co najgorsze w miejscu tyc dwóch dziurek gdzie skóra cieńsza przez to ze przekłuta zrobił mi się rozstęp ;( Na calym ciele nic a nic rozstępu, tylko w tym jednym małym miejscu :(

dubeltówka nie tak drastycznie :p Ja nie będę nic ucinac, bo jak tylko urodzę no i troszku dojdę do siebie to przekłuję na nowo... Nie poznaję swojego brzucha bez kolczyka... ja tam żadnych słitaśnych nie nosiłam bo zwykłe srebrne kulki albo kolce (miauuu moje ulubione) ale brak mi czegoś na tym brzuchu :p dobrze, że w ciąży język nie rośnie, bo z tym kolczykiem ciężko byłoby mi się rozstac :p

Uwaga Uwaga.... Mój pępek wrócił na miejsce :p :p :p

reklama