reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Dzięki dziewczyny :-) aż się zawstydziłam :zawstydzona/y:
kati, Ivonka mam 1,7 m więc do najmniejszych nie należę.
Do tej pory przytyłam ok 7-8kg więc uważam, że to niezły wynik. W brzuszku ok 93cm.
saffi oj w pupe też troche poszło ;-)

reklama
No to wiadomo :-) ale na taki wzrost i tak brzusio rewelacja:-)
Ja też przytyłam 8 kg ale mam 1,63 cm i małemu już ciasno bo sie rozpycha jak nie wiem kto. No i mi idzie też w brzuch wiec go mam wiekszy - 102 cm w pasie...

ramari to my tak samo mamy w obwodzie i wadze i w tygodniach ciąży też.jak bliźniaczki:-D
muszę napisac sprostowanie :97 cm ma już w pasie,a 99 cm miałam w pierwszej ciaży przy porodzie:szok:

Ostatnia edycja:
ramari - no rzeczywiście niezła laska z Ciebie. Super. chyba zero nadmiarowych kilogramów..

a w ramach ciekawostek, znalazłam dziś w necie - dla wszystkich tych, którym duży brzuch już przeszkadza (czyli dla mnie też ;) )
gosselin_mom_sm.jpg

O kurczę Nutria, niezłe... Od dzisiaj chyba przestanę narzekać na swój brzuch.Ta pani chyba urodzi pięcioraczki. Ufffff, nie zazdroszczę...

reklama