reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa :-)!
Zolza wlasnie, ze sie cala strasznie rozroslam! Nie wiem jak to mozliwe. Dla porownania zdjecie z przed ciazy-
Zobacz załącznik 345109a terazZobacz załącznik 345110Niesamowite jak kobiece cialo sie zmienia.
Moze sie tez pochwalicie swoimi figurkami sprzed ciazy??????:-)

No dobra, masz rację :-) A ja miałam podobną figurę do Twojej :-) Ale takiej zajebiaszczej kiecki nie miałam - chcę taką! :-D

Nadzieja fajny brzusio i lepiej nie robic porownan bo zawsze beziemy na nich "grubo" wygladac:-D. Jedank na pocieszenie jeszcze pare tygodni i znow bedzimey miec nasze figurki... oby:-D

reklama
angel powiem Ci szczerze, ze przed ciaza myslalam ze znacznie gorzej bede znosic przyrost wagi. A tak naprawde mysle o tym w zupelnie innych kategoriach. Teraz bardziej sie martwie tym, ze jak sie zrobi cieplo to nie mam co na siebie zalozyc.
zolzahehehe, no nie moglam znalezc zdjecia na ktorym bym byla bardziej "zprofilowana"