reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Shalimar - brzuszek cudny a figurka niczego sobie
biggrin.gif

reklama
Zołzik- ja też mam taką krechę ale sięga mi tylko do pępka i jest jaśniutka. Jeśli chodzi o kładzenie dzieciaka na piersi to nam tez położna mówiła że to po to żeby maluszek przejął bakterię

Shalimar - super brzusio i zazdroszczę zgrabnej figurki!!

Dzastina wow ale brzuszek - duży i piekny
biggrin.gif

Ja też dziś zaczynam 31 tydzień (mam pełnych 30) ale mam mniejszy, no ale ty masz dużego chłopaka w srodku
biggrin.gif

Czyli to się tak liczy że jak się skończy 30 pełnych tygodni to się zaczyna 31?
Bo ja jakoś nie kumam w tych obliczeniach:)

Tak brzuch mam duży... mam już 14 kg na plusie... ciekawe jak tak dalej pujdzie to już się w obiektywie nie zmieści :D;D ;D

Czyli to się tak liczy że jak się skończy 30 pełnych tygodni to się zaczyna 31?
Bo ja jakoś nie kumam w tych obliczeniach:)

Tak brzuch mam duży... mam już 14 kg na plusie... ciekawe jak tak dalej pujdzie to już się w obiektywie nie zmieści :D;D ;D

Dzastina suwaczek pokazuje pełne skończone tygodnie, dziś masz 30 tygodni 0 dni a np jutro 30 tyg 1 dzień, czyli zaczęłaś 31 tydzień
biggrin.gif
zresztą tak samo jak ja - mamy ten sam termin porodu.
A co do brzuszka twój chłopak miał 2 kg , a mój tydzień temu 1,400 g a i tak mi gin powiedział ze mam duże dziecko
biggrin.gif
a co dopiero twój kolosik ;-)
Ja mam dziś 8 kg na plus i 100 cm w obwodzie - w przeciągu tygodnia kilogram do przodu ale mi teraz pośpieszyło - szok a jem normalnie jak zawsze...

reklama