reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Shalimar...brzuszek śliczny, a jaka zgrabna jesteś!!!! Nogi i cała reszta szczupłe tylko brzusio okrąglutki!!!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Shalimar - śliczny brzusio i naprawdę super figura
Ivona83
Fanka BB :)
Zołzik- ja też mam taką krechę ale sięga mi tylko do pępka i jest jaśniutka. Jeśli chodzi o kładzenie dzieciaka na piersi to nam tez położna mówiła że to po to żeby maluszek przejął bakterię
Shalimar - super brzusio i zazdroszczę zgrabnej figurki!!
Shalimar - super brzusio i zazdroszczę zgrabnej figurki!!
Dzastina222
Czekam..
Dzastina222
Czekam..
Czyli to się tak liczy że jak się skończy 30 pełnych tygodni to się zaczyna 31?
Bo ja jakoś nie kumam w tych obliczeniach
Tak brzuch mam duży... mam już 14 kg na plusie... ciekawe jak tak dalej pujdzie to już się w obiektywie nie zmieści ;D ;D
Tak brzuch mam duży... mam już 14 kg na plusie... ciekawe jak tak dalej pujdzie to już się w obiektywie nie zmieści ;D ;D
Czyli to się tak liczy że jak się skończy 30 pełnych tygodni to się zaczyna 31?
Dzastina suwaczek pokazuje pełne skończone tygodnie, dziś masz 30 tygodni 0 dni a np jutro 30 tyg 1 dzień, czyli zaczęłaś 31 tydzień
A co do brzuszka twój chłopak miał 2 kg , a mój tydzień temu 1,400 g a i tak mi gin powiedział ze mam duże dziecko
Ja mam dziś 8 kg na plus i 100 cm w obwodzie - w przeciągu tygodnia kilogram do przodu ale mi teraz pośpieszyło - szok a jem normalnie jak zawsze...
reklama