reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja mam talię.... pod biustem...
Ja też Ale ważne, że jest jeszcze widocznaJa mam talię.... pod biustem...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
kasiawilde
Fanka BB :)
Doggi super kształtny brzuś
traschka
Mama Marysi
Doggi mmmm... miodzio)
andariel
mama super dwójki :]
aaga - masz bardzo zgrabny i wcale nie tak duży brzuszek - aż trudno uwierzyć, że tam dwa bąbelki pływają!i taki kształtny
Doggi - a Ty szczuplusia jesteś niesamowicie - pupa i udo zgrabne, smukła linia wciąż zachowana
ja juz niestety się zaczynam "rozlewać" i z ud robią się parówki (pamiętacie to uczucie tarcia udami o siebie podczas chodzenia...bleee); i będzie już tylko gorzej, zwłaszcza, że apetyt mam ogromny i od słodkości nie stronię;
Doggi - a Ty szczuplusia jesteś niesamowicie - pupa i udo zgrabne, smukła linia wciąż zachowana
ja juz niestety się zaczynam "rozlewać" i z ud robią się parówki (pamiętacie to uczucie tarcia udami o siebie podczas chodzenia...bleee); i będzie już tylko gorzej, zwłaszcza, że apetyt mam ogromny i od słodkości nie stronię;
O widzę, że się aaga pokazała - wiesz myślałam, że masz większy brzunio, a tymczasem on taki w zasadzie normalny I Ty szczuplutka, zgrabniutka
Doggi - o Tobie też nie zapomniałam Też masz śliczny brzunio, chyba mniejszy od mojego...:/ Sexy mama z Ciebie))
Doggi - o Tobie też nie zapomniałam Też masz śliczny brzunio, chyba mniejszy od mojego...:/ Sexy mama z Ciebie))
reklama