reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
dziewczyny ja tu muszę częściej zaglądać, bo takimi komplementami tak łechtacie moją próżność, że ho-ho:-Ddziękuję!!! [najfajniejsze komplementy to ja właśnie tu na bb usłyszałam] hihi

Forever a czego mam się bać?:) Że się przewrócę? nie... ja się w nich czuję jak w mięciutkich kapciach. Normalnie latem biegam w takich 10cm, teraz i tak zeszłam na 6. No ale wiem, że to niezdrowe dla kręgosłupa i muszę zejść na 3cm, taki obcas nie obcas. Tylko żadne mi się nie podobają.
No właśnie kręgosłup.No i utrzymanie równowagi - nierówności chodnika, inni ludzie.... Dla mnie 6 cm to jest ok. Maks to 9 chyba, że platformy to inaczej liczę. No ale teraz to już tzw. płaski albo nawet balerinki.
Andariel - kolejna małobrzuszkowa :-)

Ostatnia edycja:
Evka apartament 4*, a jaka piekna tapeta!
Andariel - laseczka z Ciebie jak sie patrzy

Ja tez jestem fanka obcasow, teraz chodze w polbutach z 7cm, niestety sa w szpic i troche mi ciasno. W pracy latam w balerinkach, ale na ulicy tylko obcasy. Teraz kupilabym najchetniej polbuty na koturnach - wygodne i stabilne, ale nie plaskie. W lecie chodzilam w sandalach na platformach 12cm i wogole nie bylo czuc wysokosci.

andariel naprawde jestem pod wrazeniem.....gdzie ty masz te 14 kg? ja mam jakies +7 a wygladam jak hippo przy tobie, choc to tez pewnie kwestia wzrostu ja mam zaledwie 153cm wiec sie wszystko upycha po bokach:/

reklama
A ja dla odmiany powinnam mieć zakaz tu wchodzenie,bo taka aniadel ze swoją figurą może popsuć cały dzień jak nie kolejne miesiące:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:

He he he Tusen ja też tak mam... ja przytyłam może juz z 11 kg a wyglądam i czuję się jak słoń!
Chociaż wczoraj księgowa mi powiedziała że mam ładny brzuszek... no tak brzuszek ładny ale te nawisy nad dupskiem już wcale nie są takie ładne,,,, brrr no ale co zrobisz kochana takie uroki ciąży:) a dodatek mi wieczorem nogi puchną tak że mam jak balerony! Robie zimne okładny, masuje itd... i dopa nic nie pomaga.. Och jak to dobrze że już bliżej końca jak dalej... ja chce już chodzić w swoich ciuchcach.. spać na brzuchu... ale marudze nie? He he he normalnie jak baba w ciązy:)

Aniadel brzunio piękny...a dupcia, nózki zgrabniutkie..więc tez nie wiem gdzie te 14 na plusie..