reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

tusen - no litości;-)
ale naprawdę mnie dziwią (mile) Wasze komentarze, bo ja się z taką dodatkową wagą czuje jak wspomniany wyżej hipcio, choć może i faktycznie aż tylu kg po mnie nie widać; tzn. kto mnie zna i widział "na żywo" to zauważy, że np. zniknęły moje sterczące obojczyki albo że się papa zaokrągliła, albo że spodnie opięte na udach, ale pamiętam jak w ciąży z Ninką stawiłam sie do porodu na ip i na pytanie lek. o wagę odparlam +22, to nie chciał mi uwierzyć i sprawdzał w książeczce ciążowej; ale dla mnie to sporo, piety bolą jak pochodze dłuzej, kręgosłup siada - zwł. krzyż, nocy bez poduszek pod brzuchem sobie nie wyobrażam itp.

traschka - sesję robił mi mąż w 1 ciąży i powiem szczerze, że więcej było przy tym śmichów-chichów niż zdjęć:) a teraz jakoś się nie składa, mało czasu, Ninka absorbuje itd. W tej ciąży mam kilka fotek pstrykniętych komórką przez samą siebie:) ale starczy, ja sie już i tak nie mogę doczekać jak bobo będzie po drugiej stronie a ja się zajmę karmieniem i waga będzie wracała do pierwotnej:)

forever - a pamiętam jak wstawiałam fotę z 1 połowy ciąży i zostałam "okrzyknięta" wielkobrzuszną:-Dkształt się nieco zmienił - wtedy przy "starej" wadze bębenek mooooocno wystawał, a teraz, gdy sie obtłuszczyłam dokoła, zlał się nieco z cielskiem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mają rację andariel.Ślicznie wyglądasz z tym brzusiem-mega zgrabnie i seksownie jak na ciężarną.Ja niestety podobnie jak dzastina zauwazylam u siebie opuchliznę nóg pod wieczór...wyglądają jak balerony!!O cellulicie nie wspominam bo aż się boję co to będzie jak urodzę.Tak strasznie tęsknię już za swoimi rurkami i obcisłymi t-shirtami:zawstydzona/y:Co do sesji to też sama zastanawiałam się nad taką profesjonalną u fotografa.Moja koleżanka w ost miesiącu ciąży poszła z synkiem i mężem i ma tak piękne zdjęcia ,że serce i kolana miękną...Za kilka pięknych dużych i obrobionych zdjęć wydała ok 300 zł za to ma pamiątkę do końca życia...

A mnie głównie z powodu pogody sesja fotograficzna znowu "spadnie" z planu weekendu :wściekła/y: Ale myślę, że to będzie pierwsza sesja :tak: Choć przyznam Wam się szczerze, że najchętniej bym chciała taką zrobiną przez Tatę Młodej na co z wielu względów się nie zanosi.:-:)-:)-(

Andariel pięknie wyglądasz!!! I nie martw się o poczucie bycia wielorybem, bo ja też się tak czuję często:) To mój :

Załączniki

• IMG_2712.jpg
    IMG_2712.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_2822.jpg
    IMG_2822.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 79
antar:-) z wielorybem to faktycznie nie masz nic wspólnego, ale ja Cię rozumiem - jak takie szczuplizny jak my nagle dostaną brzuszka i trochę przytyją, to się tak czują i już! ale wyglądasz bardzo "lekko":tak: i super fota z córcią!

chyba juz na tym eapie ciazy niezaleznie ile przytylysmy wszystkie czujemy sie jak wielorby a moj maz mowi na mnie "elephant":)

reklama