reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

MRSMOON śliczny brzuszek! :tak:

widziałam tą laskę... biedna! :-( mam nadzieje, że mi to nie grozi... bo też mam predyspozycje do rozstępów! :zawstydzona/y:
chyba się zacznę czymś smarować...

ja się smaruje od 4 m-ca ciaży!!

ja używam z garniera i już mam 3 opakowanie po 150 ml

a do brodawek co bepanthen, ale juz teraz?

reklama
mrsmoon sliczny brzusio i dupka jaka zgrabna:-)
Rozstepy napewno pojawiaja sie glownie ze sklonnosci do tego typu "atrakcji" ale smarowanie, nawilżanie i natłuszczanie napewno nie zaszkodzą, skora jest wtedy bardziej elastyczna wiec łatwiej sie rozciąga i poxniej łatwiej jej wrocic do wczesniejszego kształtu, a przynajmniej mam taka nadzieje. ja jak w poprzedniej ciązy uzywam fissanu, jestem mu wierna bo mnie nie zawiodł poprzednio i mam nadzieje ze teraz tez nie zawiedzie:-D

Ja żadnych konkretnych specyfików nie używam... Polecam oliwkę-żel od johnssona wsmarowuje sie w ciałko mokre po kąpieli, ciało jest naprawde super po tym ! Ale jestem też wierna różowej garnierce, garnier dobry na wszystko !! i fajny jest tez mocno nawilżający dove taki, że niby 24h nawilżania :D KOZAK !! I ja tymi specyfikami od dołu do góry się smaruję ;) koniecznie w tej kolejności :p

mrsmoon potwierdzam! Ja też używam musteli od początku grudnia i dopiero kończę pierwsze opakowanie. Jest niesamowicie wydajna, wystarczy kulka wielkości groszku na cały brzuch i biust. Teraz zaczęłam smarować też całe biodra i uda bo coś niewyraźnie wyglądają, więc pewnie szybciej się zużyje.

dla mnie niestety jest za droga ta mustela, ja uzywam pharmaceris i od 3 mca smaruje nia (na przemiennie z oliwką w żelu jonsona) brzuch, piersi, biodra a nawet uda tak na wszelki wypadek ;-)

reklama
Ja smaruję się codziennie tylko oliwką z Bambino i czasem oliwą z oliwek...i jak narazie jest idealnie...w pierwszej ciązy nie miałam żadnych rozstępów, mam nadzieję że i tym razem tak zostanie