reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Moja dermatolog powiedziała mi to samo... Że jeżeli skóra ma takie predyspozycje do różnych dziwności, nie konicznie estetycznych to cokolwiek by kobitka nie zrobiła to rozstępy czy cellulit i tak wyskoczą!!

Dobry przyład ja i moja sis... Mimo, że siostry to jesteśmy zupełnie inne.... Ona 170cm i 50kg waga (ale wygląda jakby jeszce mniej ważyła) a ja 163cm i średnia waga 55-57 kg... i ona chuderlaczek nasz rodzinny od kiedy miala ok 10 lat zaczął pojawiac sie u niej cellulit taki tyci tyci ale był i ma straszne skłonności do niego i wiczy jak szalona CODZIENNIE, żeby tak nie było go widac... A ja.. jem co chce, cwiczę kiedy chcę, generalnie róbta co chceta, a cellulit pojawił mi się dopiero jakies 1,5 tyg temu (i to tylko jak naduszę :p) ale lekarka powiedziała, że to dlatego, że ja mam za mało tłuszczyku i organizm musi magazynek nadrobic... I ja rozstępów nigdy nie miałam,a moja siostra w okresie wmozonego wzrostu i rozrostu dostała na dupalku i tak już ma...

Więc, kobieta kobiecie nie równa i cokolwiek byśmy nie robiły, czymkolwiek nie smarowały to i tak jak mamy miec rozstepy to bedziemy je miały :(

Ale nie ma co się martwic, taka jest kolej rzeczy i niestety, my jako kobiety już niejednokrotnie musiałyśmy znosic różne udziwnienia ;) Ale i tak co jest najważniejsze? ... ŻEBY DZIECIACZKI BYŁY ZDROWE !! figure zawze można poprawic na różne sposoby ;)

reklama
Agatka, moja Mustela jak na radzie nie zawodzi:tak:od 10 tyg się nią smaruję codziennie po kąpieli i dopiero mi się kończy pierwsze opakowanie, więc jest b. wydajna. Mam jeszcze 2:-)ważne jest żeby jeszcze przez ok 2 m-ce po porodzie się smarować

Mrsmoon - jak Ty to robisz z tym smarowaniem, że Ci tak mało wychodzi ? Ja chyba 3 jak nie 4 opakowanie teraz zużywam podobnego typu specyfików - na rozstępy, nie mówiąc już o kilku "wysmarowanych" do biustu...:szok: Niedługo powinniśmy zacząć brodawki smarować.

forever, uwierz, że nie żałuję jej i jak smaruję to aż takie białe mazy się robią na brzuchu. Może to kwestia konsystencji? O biust też czasem zahaczam. Sama jestem zdziwiona a brzuszek milusi jak pupcia niemowlaka:tak:

reklama
Może i tak - ja na rozstępy na razie używam Pharmaceris. a do biustu właśnie rozpoczęłam Mustelę - ciekawe na ile starczy - plus raz na jakiś czas oliwka, ostatnio Rossmana.