reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
agatkaT brzuszek jest moc !! Bardzo ładny !! Mi się w ogóle podobają wszystkie nie-cętkowane :) I ten pempuszek !!! Ja mam taki hmmm, wklęsły nie i wypukły też nie, ale taki całkiem płaski też nie :p taki zwariowany mam :p

tusen, agatka super brzuszki :biggrin2: i przestańcie z tymi słonicami - co każda ma tak mówić!
Mamy przecudowne brzuszki i przecudowne zawartości w nich i basta :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Agatka rzeczywiście duzy masz brzuszek,i pępek jeszcze masz wklęsły.Mój jest płaski....i można go lepiej domyć;-)

Dzięki dziewczyny za komentarze,ehh oby do wiosny a w zasadzie do czerwca wolę tulić synka w w ramionach niż ściskać go w brzychu.
Notabene dzisiaj dał mi popalić tak mnie skopał że cycki mi podskakiwały.:-)

Hejka Brzuchatki
Gratuluje wszystkim cudownwgo wzrostu maluszkow w brzuszkach i oby do czerwca...
Ja tak jakos zadko bywam i czytanie mi slabo wychodzi a im dni dluzsze pewnie bedzie gorzej ale wciaz wpadam od czasu do czasu.

Mnie tylko gnebi ze jako nie jestem blisko rodziny i rozmawiam z nimi przewaznie przez tel. to kazdy dopytuje czy jestem gruba i ile przytylam, mowiac szczerze to wydaje mi sie to przykre i zlosliwe bo czego do holipki oczekuja?? ze schudne???? ja ma 6na + i staram sie nie rozpedzic za mocno bo po Milce nie stracilam wszystkiego ale te komentarze to juz mnie dobijaja achhhhhh

AgataT i Dubeltówka - fajnie macie z tymi wkleslymi pępkami, mnie to na pewno ominie bo nawet juz mam pępek wystający, wprawdzie narazie wystaje tylko w połowie co z resztą bardzo śmiesznie wygląda :-)

Macie bardzo ładne brzuszki dziewczyny:)
Mój pępek tez zaczyna sobie wychodzić....w pierwszej ciazy też go nie miałam bo się zrobił równy z skórą:)
Tusen... masz piękny brzuszek i taka zgrabna jesteś.. mi się pikne nacieki nad pupą robią... Dżizus...
No ale jeszcze 3 miesiące i zleci samo:) Póki co delektuję się ciażą i staram nie myśleć o wyglądzie... ignoruję dogadywanki typu " jeju ale ty masz duży brzuch" no a jaki kuźwa ma być? Przeciez dziecko tam mieszka i rośnie.. ludzie to mają pomysły he he he ....

reklama
Właśnie oglądałm sobie galeryjkę brzuszków na marcówkach.I my już niedługo będziemy miały takie balony.
Ale trafiłam na jedno zdjęcie dziewczyny ......poprostu coś takiego pierwszy raz widziałam.
Ja już nie będę narzekała na swój brzuch ,strasznie jej współczuje.
Nie będę powielała tego zdjęcia przez wklejanie linku ale jak któraś chce zobaczyć to to sa marcówki i na stronie 353 w galeri z brzuszkami.