reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Armatnio ;-)
forever no co Ty wymyślasz??? A tak odnośnie jedzenia to ostatnio moge jeść tylko małe porcje bo większe kończą się mdłościami, a nawet wymiotamiTak chyba miało być na początku?
Mi się wydaje że teraz jest to spowodowane powiększającym się brzuchem, który wypełnia przestrzeń jamy brzusznej, spychając narządy, m.in. żołądek do klatki piersiowej, gdzie jest coraz mniej miejsca, więc i żołądek nie może się tak rozkurczać, jak kiedyś, stąd objawy, o których piszesz - kiedy chcemy napchać tam za dużo - a nie ma miejsca - żołądek się buntuje, bo nie ma innego wyjścia ;-)
A jakie są objawy zgagi ? Ja ostatnio czasem czuję jakby pieczenie w gardle, którego to uczucia nigdy wcześniej nie doświadczyłam.
Też wcześniej nie znałam tego uczucia. Zaczęło się od nieprzyjemnego pieczenia w gardle, a w najgorszych przypadkach piekło i bolało w całym przełyku i bolał żołądek
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Nadzieja, śliczną masz armatę
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ramari
Fanka BB :)
ja-zolza wiem, że to od powiększającego brzuszka, tylko ja tak potrafie mieć po naprawde niedużych ilościach jedzenia. Czasem na obiad nie moge zjeść jednego kotleta i troche marchewki. Zdrugiej strony może to dobrze...
forever dokładnie tak jak pisze ja-zolza takie nieprzyjemne pieczenie-palenie zwykle po smażonym lub słodkim. Mi zgaga już mineła, a na początku ciąży rennie nie odstępowałam na krok.
nadzieja super brzuszek :-)
forever dokładnie tak jak pisze ja-zolza takie nieprzyjemne pieczenie-palenie zwykle po smażonym lub słodkim. Mi zgaga już mineła, a na początku ciąży rennie nie odstępowałam na krok.
nadzieja super brzuszek :-)
traschka
Mama Marysi
nadzieja gratuluję armaty! W środku baaardzo okrąglutkie kule armatnie
))
reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Nadzieja śliczny i wcale nie armatni, wręcz przeciwnie bardzo okrąglutki i zgrabny:-)