reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Gosiaczek u mnie sprawa wyglada tak, sutki ciemniejsze, ale chyba nie jakos za bardzo, natomiast jezeli chodzi o zyłki, a w zasadzie zyły to są, a jakże. Głownie piersi, przy brodawkach to az takie grube, ktore czuc pod reką, no i brzuch, zwlaszcza boki
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
uff, na tym zwolnieniu to juz z nudow chyba oglądam sie po 100 razy dziennie troche sie wystraszylam, tak samo jak z tymi wlosami na brzuchu heh :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Żyły a właściwie żyłska na cycach b. grube i b. fioletowe - kolor brodawek bez zmian. Reszta ok.
Ale sie usmialam, wyobrazilam sobie jak gladzisz futerko grzebykiem. Ciekawa jestem skad sie bierze to zwiekszone owlosienie? Moze na wiosne jak bedzie cieplej zacznie se linienieNo ja ostatnio brzuch pokazywałam rodzinie i aż musiałam włoski przeczesać najpierw, bo się napuszyły od swetra) Tak mi było głupio)))
tusenfryd18
No ja ostatnio brzuch pokazywałam rodzinie i aż musiałam włoski przeczesać najpierw, bo się napuszyły od swetra) Tak mi było głupio)))
To ty jak moja koleżanka,jak chodziła na depilacje nóg to kosmetyczka miała problem z odgadnięciem gdzie sie konczy owłosienie nóg a zaczyna owłosienie bikini.
LauLau
haha ... Silva, też się szczerze mówiąc uśmiałam
a u mnie na odwrót ... nigdy nie narzekałam na nadmierne owłosienie, a teraz to już jest luksus !!! na nogach 2 włoski na krzyż, brzuchol też łysy ...
z resztą zmian kolorystycznych też brak ... poza kilkoma popękanymi naczynkami
a u mnie na odwrót ... nigdy nie narzekałam na nadmierne owłosienie, a teraz to już jest luksus !!! na nogach 2 włoski na krzyż, brzuchol też łysy ...
z resztą zmian kolorystycznych też brak ... poza kilkoma popękanymi naczynkami
reklama
traschka
Mama Marysi
mi też dużo słabiej i wolniej rosną włosy i paznokcie. Nie narzekam Za to brodawki jak u murzynki! Wielkie i prawie czarne!