reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

Ciemniejsze sutki to norma, a z tymi żyłkami to ja też tak mam i to chyba też dobrze:) Szczególnie widoczne są na cyckach, na bokach, na biodrach i pachwinach.

reklama
Gosiaczek u mnie sprawa wyglada tak, sutki ciemniejsze, ale chyba nie jakos za bardzo, natomiast jezeli chodzi o zyłki, a w zasadzie zyły to są, a jakże. Głownie piersi, przy brodawkach to az takie grube, ktore czuc pod reką, no i brzuch, zwlaszcza boki

uff, na tym zwolnieniu to juz z nudow chyba oglądam sie po 100 razy dziennie :-p troche sie wystraszylam, tak samo jak z tymi wlosami na brzuchu heh :-)

No ja ostatnio brzuch pokazywałam rodzinie i aż musiałam włoski przeczesać najpierw, bo się napuszyły od swetra:)) Tak mi było głupio:))))

No ja ostatnio brzuch pokazywałam rodzinie i aż musiałam włoski przeczesać najpierw, bo się napuszyły od swetra:)) Tak mi było głupio:))))
Ale sie usmialam, wyobrazilam sobie jak gladzisz futerko grzebykiem. Ciekawa jestem skad sie bierze to zwiekszone owlosienie? Moze na wiosne jak bedzie cieplej zacznie se linienie :errr::errr::errr::errr:

:-D ehheheh Anapi - Ty to masz pomysły, kocham Twoje poczucie humoru:):):)

Tusen - aż tak źle ze mną nie jest:)

To co mam na brzuchu to coś bardziej jak blond meszek, ale taki dłuższy trawiasty:D

haha ... Silva, też się szczerze mówiąc uśmiałam :-p

a u mnie na odwrót ... nigdy nie narzekałam na nadmierne owłosienie, a teraz to już jest luksus !!! na nogach 2 włoski na krzyż, brzuchol też łysy ...

z resztą zmian kolorystycznych też brak ... poza kilkoma popękanymi naczynkami :wściekła/y:

reklama