No to u mnie z B poszlo na C (yuppi, yuppi ale wiecej nie chce), tylek dalej jak byl koscisty, a najgorzej cherlawe konczyny, nic w nie nie poszlo. Baba Jaga to by mnie pogonila, moze tuczyc ile chce a dalej kosci swieca.
reklama
Katamisz no to jest nas dwie. Zarówno z cycami jak i pupą... Chociaż w ciąży chyba mi się nie powiększyła, tak mi się przynajmniej wydaje, a moze to tylko nadziejatraschka wypraszam sobie...do standardów nie należę?? Ja mam ledwo B...wrrrr a wy tu alfabetem zarzucacie!!Dałybyście trochę jak Wam za dużo.
Mnie to natura obdarzyła pupą a'la jennifer lopez A teraz to już chyba większą mam niż ona...
traschka
Mama Marysi
ech, no ciężko znaleźć ideał. Jedna narzeka na zbyt wielki biust, druga na za mały. Ogólnie zbyt krzywo na siebie patrzymy, ze mną na czele chyba. Widzę w sobie wielkiego kaszalota i racjonalnie mysląc wiem, że przesadzam... ale i tak ciężko mi przestać mysleć o sobie w ten sposób.
no mnie ostatnio pocieszyl moj instruktor jazdy. sluchalismy w radio jakiejs audycji o prostowaniu zebow. Powiedzialam ze mi tez by sie przydal aparat na moj krzywy zgryz, to on zupelnie zaskoczony ze przez tyle miesiacy nie zauwazyl ze mam jakies krzywe zeby. To on sie zaczal smiac ze to typowe dla kobitek, musza mowic o wszystkich swoich mankamentach zeby czasem ktos ich nie przeoczyl. A on sam zauwazyl tylko fajna figure i piekne wlosy u mnie, ale nigdy nie uslyszal zebym o tym wspominala, tylko o szerokich stopach, krzywych zebach i suchej skorze. Musialam przyznac ze gosc ma racje, kobitki musza narzekac.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Jol ekstra wygladasz, baardzo ekstra.
Mamusia czerwcowa brzusio swietny, zgrabniutki
Malinkaizi swietne zdjecie, bardzo mi sie podoba
Aestima co ty tu o jakis wielorybach wyjezdzasz, piekny zgrabniutki brzuszek, synio ma wygodny apartament:-)... ooo zobaczylam własnie drugie zdjecie, przeciez to nie ten brzuch;-), a powaznie to w ubraniu faktycznie zupełnie inaczej
Nadzieja sliczniusi
Mamusia czerwcowa brzusio swietny, zgrabniutki
Malinkaizi swietne zdjecie, bardzo mi sie podoba
Aestima co ty tu o jakis wielorybach wyjezdzasz, piekny zgrabniutki brzuszek, synio ma wygodny apartament:-)... ooo zobaczylam własnie drugie zdjecie, przeciez to nie ten brzuch;-), a powaznie to w ubraniu faktycznie zupełnie inaczej
Nadzieja sliczniusi
LauLau
Fanka BB :)
widzę, że dwa rozmiary w górę to standard. Mnie męczy G (normalnie E) i mam nadzieję, że więcej nie urośnie!
Trasia ... urośnie oj urośnie poczekaj na nawał
i weź aparat, jak będziesz kupowała stanik do karmienia ... mina miłych pań w sklepach jak pytasz o 75 H ... bezcenna
dla pocieszenia Ci powiem, że jak skończyłam karmić, to zjechały na D ... i to takie maławe D ;-) no i sflaczały
Anapi ... masz rację z tym narzekaniem ale ja i tak na cycki narzekać będę może przestanę, jak polskie sklepy wreszcie będą miały fajny wybór bielizny w wielkich rozmiarach ...
bo nosząc bawełniane badziewiaki można się niezłego garba dorobić ... a nie chciałabym, żeby ludzie już zawsze myśleli, że się skradam ;-)
tusenfryd18
Trasia
bo nosząc bawełniane badziewiaki można się niezłego garba dorobić ... a nie chciałabym, żeby ludzie już zawsze myśleli, że się skradam ;-)
Sorki ale nie mogłam się powstrzymac. Ja wogóle nie wiem o czym mówicie bo całe życie nosiłam B a teraz z uwagi na to że C lepiej leży i powiększa nosze taki rozmiar.
traschka
Mama Marysi
Jol zgadzam się całkowicie! Zawsze inwestuję w porządne biustonosze, które kosztuja majątek, ale z duzym biustem inaczej się nie da jeśli chce się jakoś wyglądać. Tyle, że potem jak mam kupić na 4 miesiące przejsciowy wielki za 180zł to mnie ciarki przechodzą... inaczej się kupuje na lata a inaczej na chwilkę. Ogólnie jeśli mój biust jeszcze podrośnie to już nie mam szans na kupno biustonosza w moim mieście. Panie w sklepie już mają nieciekawe miny i zawsze mi mówią, że za duży rozmiar biorę. Potem w przymierzalni zmieniają zdanie.
hmmm z tymi cyckami masakra, ja zawsze nosiłam duże C albo małe D, a teraz z dużego D mi się wylewa no i pod biustem mi przybyło... , byłam w sklepie i mam dobry 80 DD - masakra dla mojego kręgosłupa - ale oczywiście mój M zadowolony a właściwie zachwycony
reklama
Gosiaczek.81
a moje baloniki ani drgną :-) ale pod nimi obwód z 75 jest już 82
mam siateczkę sinych duzych zyl, ale martwi mnie fakt, że te zyły rozprzestrzenily się na caly dekolt oraz brzuch i troche uda
dziewczyny czy powinnam to zglosic lekarzowi? boje sie nabawic zylakow? naprawde moja skora nie ciekawie wygląda :-(
no i czy tez macie duzo ciemniejsze sutki?
mam siateczkę sinych duzych zyl, ale martwi mnie fakt, że te zyły rozprzestrzenily się na caly dekolt oraz brzuch i troche uda
dziewczyny czy powinnam to zglosic lekarzowi? boje sie nabawic zylakow? naprawde moja skora nie ciekawie wygląda :-(
no i czy tez macie duzo ciemniejsze sutki?