reklama
LauLau
Fanka BB :)
dzięki laski za miłe słowa ... ale ciągle mam nadzieję, że tym razem brzuch jednak przerośnie cycki ;-) za pierwszym razem brakło mu 6 cm
a jak któraś chętna na cycki, to baaardzo chętnie oddam z D czuję się w sam raz, ale aktualne F to już przesada ... aż strach pomyśleć, co będzie przy karmieniu mam nadzieję, że nie pobiję wyniku z pierwszej ciąży (wtedy dobiło do H)
a jak któraś chętna na cycki, to baaardzo chętnie oddam z D czuję się w sam raz, ale aktualne F to już przesada ... aż strach pomyśleć, co będzie przy karmieniu mam nadzieję, że nie pobiję wyniku z pierwszej ciąży (wtedy dobiło do H)
tusenfryd18
a to my z dziś ... 23 tyg. ... zamiast brzucha nieustannie rośnie biust
A może dzidiuś już do mleka sie Twojego dobiera śliczny biust.....to znaczy brzuszek:-)
Apropos,moja koleżanka która urodziła tydzień temu opowiadała jak to babcia jechała z jej dwojka starszych dzieci do szpitala.I opowiadała o małym bracie ktory sie urodził i że będzie pił z piersi.A na to córka:Nic z tego babciu ja z Tobiaszem już wszystko wypiliśmy
Dzieci patrzą zupełnie innymi kategoriami i to takie słodkie.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
JoL - to Ty masz teraz F???? I D w sam raz ???? Ja się z moim obecnym D - przy dotychczasowym dużym B - męczę okrutnie
katamisz
Jol Ty na pewno będziesz w czerwcu rodzić?????????? Super brzuszek.
Podpisuję się pod tym totalnie!!Nie wyglądasz na ciężarną...
traschka
Mama Marysi
widzę, że dwa rozmiary w górę to standard. Mnie męczy G (normalnie E) i mam nadzieję, że więcej nie urośnie!
katamisz
traschka wypraszam sobie...do standardów nie należę?? Ja mam ledwo B...wrrrr a wy tu alfabetem zarzucacie!!Dałybyście trochę jak Wam za dużo.
Mnie to natura obdarzyła pupą a'la jennifer lopez A teraz to już chyba większą mam niż ona...
Mnie to natura obdarzyła pupą a'la jennifer lopez A teraz to już chyba większą mam niż ona...
traschka
Mama Marysi
katamisz ale taka pupa jest w modzie! Kobiety na całym swiecie wszczepiają sobie implanty w pośladki zamiast w piersi, popatrz na to z pozytywnej strony!
reklama
katamisz
Dzięki traschka.Zawsze marzyłam o większym biuście jednak...To zawsze spędzało mi sen z powiek...A pupa to tylko pupa nie wystawię jej na wierzch żeby się nią pochwalić a koszulkę z dekoltem chętnie bym nie raz jakąś kupiła...i nie mam za bardzo na co. :-(