reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria naszych brzuszków- kilogramy i centymetry na plus

reklama
dzięki laski za miłe słowa ... ale ciągle mam nadzieję, że tym razem brzuch jednak przerośnie cycki ;-) za pierwszym razem brakło mu 6 cm :laugh2:

a jak któraś chętna na cycki, to baaardzo chętnie oddam :-p z D czuję się w sam raz, ale aktualne F to już przesada ... aż strach pomyśleć, co będzie przy karmieniu :szok: mam nadzieję, że nie pobiję wyniku z pierwszej ciąży (wtedy dobiło do H) :baffled:

a to my z dziś ... 23 tyg. :tak: ... zamiast brzucha nieustannie rośnie biust :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A może dzidiuś już do mleka sie Twojego dobiera:-D śliczny biust.....to znaczy brzuszek:-)

Apropos,moja koleżanka która urodziła tydzień temu opowiadała jak to babcia jechała z jej dwojka starszych dzieci do szpitala.I opowiadała o małym bracie ktory sie urodził i że będzie pił z piersi.A na to córka:Nic z tego babciu ja z Tobiaszem już wszystko wypiliśmy:-D
Dzieci patrzą zupełnie innymi kategoriami i to takie słodkie.

traschka wypraszam sobie...do standardów nie należę??:rofl2: Ja mam ledwo B...wrrrr a wy tu alfabetem zarzucacie!!Dałybyście trochę jak Wam za dużo.
Mnie to natura obdarzyła pupą a'la jennifer lopez :crazy: A teraz to już chyba większą mam niż ona...:confused2:

reklama
Dzięki traschka.Zawsze marzyłam o większym biuście jednak...To zawsze spędzało mi sen z powiek...:zawstydzona/y:A pupa to tylko pupa nie wystawię jej na wierzch żeby się nią pochwalić a koszulkę z dekoltem chętnie bym nie raz jakąś kupiła...i nie mam za bardzo na co. :-(