reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria maluszków

Marcelina no Pindzia jak modelka jest cudna ,miny ma zabójcze a na 2 fotce robi identyczną minkę jak mój Krystiano :-D no i te kolorki -pinki :-) -jest słodka :tak:

reklama
Przeglądałam jedne z pierwszych zdjęć Domiego. Ale różnica:-) IMAG0082.jpgDominik 190.jpg

a to mój BARTUŚ

na ostatnim moja cała czwórka :)

Załączniki

• mix.jpg
    mix.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC02510male.jpg
    DSC02510male.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC02512male.jpg
    DSC02512male.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC02539male.jpg
    DSC02539male.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 92
  • FOTOZAGADKA.jpg
    FOTOZAGADKA.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 81
Gabinia 700 g to bardzo duża różnica. Cała czwórka jest słodka:-)

Widzę, że Victoria też preferuje "żywe" łóżeczko.

reklama
:tak:Dominic-rany jaka kolosalna różnica na tym pierwszym zdjątku Dominiś taki chudy pajączek aż mi sie łzy zakręciły taki bidulek -mały jak okruszek a teraz już taki duży śliczny chopyszek -godny podziwu ,że tak sobie pięknie poradził i już tak szybko nabrał kilogramków :tak:
Gabina-Bartuś jest boski :-)sam miodek i cała reszta też piekna :-)
Aga_irlandia-Victoria cudeńko jak aniołeczek-smacznie śpi:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry