reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria maluszków

Marcelina no Pindzia jak modelka jest cudna ,miny ma zabójcze a na 2 fotce robi identyczną minkę jak mój Krystiano :-D no i te kolorki -pinki :-) -jest słodka :tak:

reklama
Przeglądałam jedne z pierwszych zdjęć Domiego. Ale różnica:-) IMAG0082.jpgDominik 190.jpg

a to mój BARTUŚ

na ostatnim moja cała czwórka :)

Załączniki

• mix.jpg
    mix.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC02510male.jpg
    DSC02510male.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC02512male.jpg
    DSC02512male.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC02539male.jpg
    DSC02539male.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 91
  • FOTOZAGADKA.jpg
    FOTOZAGADKA.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 80
Gabinia 700 g to bardzo duża różnica. Cała czwórka jest słodka:-)

Widzę, że Victoria też preferuje "żywe" łóżeczko.

reklama
:tak:Dominic-rany jaka kolosalna różnica na tym pierwszym zdjątku Dominiś taki chudy pajączek aż mi sie łzy zakręciły taki bidulek -mały jak okruszek a teraz już taki duży śliczny chopyszek -godny podziwu ,że tak sobie pięknie poradził i już tak szybko nabrał kilogramków :tak:
Gabina-Bartuś jest boski :-)sam miodek i cała reszta też piekna :-)
Aga_irlandia-Victoria cudeńko jak aniołeczek-smacznie śpi:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry