reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Karin, Aniu, Aga piekne zdjecia!!! Naprawde laski.
Karin starsznie podoba mi sie twoj brzuszek, taki ksztaltny i w moim stylu ;)
Aniu twoj to od dolu wyglada na olbrzymka, ale juz z profilu zupelnie inny. No ale w dolnej perspektywie ma prawo, jako ze na pierwszym planie, wygladac tak okazale :D Baaardzo ciekawe zdjecia!
Aga ty jak zwykle fajnie wychodzisz na zdjeciach :). Podziwiam tylko, ze masz sile dzwigac syneczka ;)
Co do zdjec nago, to dobry pomysl, moze jeszcze uda nam sie z mezem popstrykac jakies nagie "artystyczne".

reklama
a to mój 36 tydzień skończony i moja Zuzanka kocica :)

img4152copy1dh.jpg

Piekny brzusio gaga i fajnie wygladasz jako brzuchatka z tatuazem :) Ja w ciaz mam nadzieje, ze kiedy sobie tatuazyk malenki strzele ;)

dzieki Martuska :) lepiej wygladał ten tatuaż w sukni ślubnej :) a muszę powiedzieć że to wciąga ja mam ochotę na następny ;D

gaga- właśnie wczoraj oglądałam fotki z Waszego ślubu i też mi się rzucił w oczy najpierw tatuaż :) niezły kontrast:)
Fajny brzusio i kociak:)

dzięki :-* dobrze że sobie nie zrobiła tatuażu na brzusiu albo piersi hahahaha dopiero by teraz czad wygladał

ładniutkie te wasze brzucie :)

a co do tatuaży to fakt wciąga, ja mam jeden stary, i mam chęć na następny już od dawna, ale może po porodzie za jakiś czas sobie machnę drugi, a w domu mam sprytnego chłopa z maszynką i talentem to już się postaram :)

reklama
kolorowa kredka jak ja bym miała męża z talentem i tatuażem to chyba bym miała kilka tatuaży, mi zawsze kasy szkoda :( bo taki mały u nas koło 200zł W Krakowie niestety studia tatuażu są koło rynku a tam są takie ceny dla turystów bo mnustwo ich sobie tam robi

Do góry