reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Karin, Aniu, Aga piekne zdjecia!!! Naprawde laski.
Karin starsznie podoba mi sie twoj brzuszek, taki ksztaltny i w moim stylu ;)
Aniu twoj to od dolu wyglada na olbrzymka, ale juz z profilu zupelnie inny. No ale w dolnej perspektywie ma prawo, jako ze na pierwszym planie, wygladac tak okazale :D Baaardzo ciekawe zdjecia!
Aga ty jak zwykle fajnie wychodzisz na zdjeciach :). Podziwiam tylko, ze masz sile dzwigac syneczka ;)
Co do zdjec nago, to dobry pomysl, moze jeszcze uda nam sie z mezem popstrykac jakies nagie "artystyczne".

reklama
a to mój 36 tydzień skończony i moja Zuzanka kocica :)

img4152copy1dh.jpg

Piekny brzusio gaga i fajnie wygladasz jako brzuchatka z tatuazem :) Ja w ciaz mam nadzieje, ze kiedy sobie tatuazyk malenki strzele ;)

dzieki Martuska :) lepiej wygladał ten tatuaż w sukni ślubnej :) a muszę powiedzieć że to wciąga ja mam ochotę na następny ;D

gaga- właśnie wczoraj oglądałam fotki z Waszego ślubu i też mi się rzucił w oczy najpierw tatuaż :) niezły kontrast:)
Fajny brzusio i kociak:)

dzięki :-* dobrze że sobie nie zrobiła tatuażu na brzusiu albo piersi hahahaha dopiero by teraz czad wygladał

ładniutkie te wasze brzucie :)

a co do tatuaży to fakt wciąga, ja mam jeden stary, i mam chęć na następny już od dawna, ale może po porodzie za jakiś czas sobie machnę drugi, a w domu mam sprytnego chłopa z maszynką i talentem to już się postaram :)

reklama
kolorowa kredka jak ja bym miała męża z talentem i tatuażem to chyba bym miała kilka tatuaży, mi zawsze kasy szkoda :( bo taki mały u nas koło 200zł W Krakowie niestety studia tatuażu są koło rynku a tam są takie ceny dla turystów bo mnustwo ich sobie tam robi

Do góry