reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

rany!!!!! Dziewczyny!!! ja tu tak zadko zagadam.... :( a tu tyle piekanych zdjec!!!!!
jestem pelna podziwu!!!!! :) :) :)

reklama
Gazelaczku, pieknie wygladasz i sukieneczka pieknie sie naciaga :)
To chyba rzeczywiscie ostatnie zdjecia z Maciusiem w brzuszku, fajnei, ze je wkleilas :laugh:

Gazelaczku jak zwykle wyglądasz super

ale widazć już ze Twój brzuszek jest duży i nisko
widać różnice porównując do ostatnich zdjęć

Gazelaczku, ślicznie wyglądasz i śliczny brzusio (jak doczepiony) taka okrągła piłeczka :laugh:

Teraz to faktycnie poczułam jak czas biegnie szybko i nieubłagalnie. Jestem naprawde wzruszona i jeszcze mocniej podekscytowana tym co sie za chwile wydarzy. Ufff ma chyba wogole jakis sentymentalny dzień. Dziś pierwsza rocznica naszego ślubu, urodziny męża ....:-)

Gazelaczku wygladasz znów piekniej i młoodziej :-)

Dołączam się do słów Gazelaczka
i dodam jeszcze, że Twój mąz ma wspaniałe miejsce do pracy
dla mnie bomba,
praca w biurze to nie dla mnie
ale jeśli kiedyś by mnie to trafiło to chciałabym mieć takie biuro - w chmurach O0

Nainia
jak to się dzieje, że na każdej fotce wyglądasz zupełnie inaczej ???

reklama
Do góry