reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Tym razem nie:)niestety.Ale mam je od znajomego producenta.Umiescilam je na allegro i we watku sprzedam...mi sie podobaja i moge je sprzedacnaprawde niedrogo mysle ,ze moze jakims mamusiom ktore maja terminy ponas moglyby sie przydac:)

reklama
Witam lipcowe mamusie  ;D
Ja jestem z grudnia i bardzo chętnie bym kupiła jakies bluzeczki i spodnie bo brzuszek pomalutku się uwidacznia i nie zapinam się w stare rzeczy  :-[
Jeśli znajdziecie czas to czekam na maila ze zdjęciami jesli to nie problem. AAA zapomniałam najważnejszego ze mnie straszny chudzielec i póki co w grę wchodzi tylko rozmiar 36 :-) to tak dla ułatwienia  ;)
Miłego dnia

Tym razem mnie jest najmniej ;D

AMiBrzusio.jpg

AMiBrzusio2.jpg

Bez wiedzy meza zamieszczam - przed faktem dokonanym go postawie ;D

tak pomalował mi brzuchol benjaminek, miały być najpierw oczka buzia i nosek, później słonko jednak wyszło ;) (nasz bibi ma 2 i pół)
img00871us.jpg

później zmywał
img00934ym.jpg

reklama
Do góry