reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

38 tydzień. Ja i Jagódka- wersja 2 w1:

Niedzielny spacerek w Powsinie...:
justme20av.jpg

... i odpoczynek w domku:
resizeofjustme35tr.jpg

reklama
Dzięki Gazelaczku :D
Sukieneczka z dawnych czasów ale jest szyta ze skosu (czy coś takiego) i pięknie się rozciąga, tylko wtedy robi się krótka.

Ja nago nie mialam sesyjki, ale nie przeszkadzaloby mi gdyby maz mi taka sesyjke strzelil.

Niestety przez uczulenie na truskawke na moim brzuszku nadal sa paskudne slady na skorze (widac na zdjeciu od dolu) - chrostki zeszly, ale plamki na razie pozostaly - troszke to zabuza wyglad brzuszka :(

nie zapowiada sie bym urodzila w najblizszych dniach (nie mam zadnych objawow) - wiec moze jeszcze zdazymy popstrykac zdjecia, ale to sie okaze (nie wiadomo czy maz znajdzie czas :()

Gazeleczku, super wygladasz, choc zdjecia nie oddaja Twojego uroku...
NiaNia super opalenizna...
Aniu, super pomysl na zdjecia...
co do sesji to ja i owszem miałabym ochote ale nie wiem czy mojego Meza - zazdrosnika namowie, bo gdyby przez przypadek trafily w niepowolane rece.... zgroza...

reklama
Do góry