reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

reklama
Aga wyglądasz świetnie
i widać że lubisz fotografować się w ciąży
Ja z pierwszej ciąży nie mam ani jednego zdjęcia i z tej też nie mam
Ale to wynika z tego że nienawidzę kiedy tyję i nawet gdybym takie zdjęcia miała to pewnie schowałabym je głęboko
Ale twoje są naprawdę śliczniutkie

ale laaaaadnie wygladacie!!!!!
Frida patrzac na Twoj brzuszek taaaaki maciupki gdzie ta dzidza sie tam miesci ;)
Agus!!! no to teraz sie nie mozesz wymigac od tej sesji zdjeciowej!!!! bardzo bardzo ladnie wygladasz!!!!

hihi widze Agnieszko ze tez masz malutki brzunio:) sliczne fotki...
hi qle a mi dzis dzidzi daje takie kopniaki ze masakra he chyba zaczyna byc sliczniejsze odemnie:) maly lobuziak:)
hi dzis sie pokolcilam z moim mezusiem bo on sie qle upar ze ja to mam rodzic u nas w Szpitalu a nie w Katowicach bo jemu sie tam nie bedzie chcialo jezdzic bo dla niego to za dlugo pol godzinki...masakra...az mam dosc na dzis he:) buziaczki dla was:)

A to moj brzucholek ktory jest domkiem Gabrysi 32tydzien
picture052x4dm.jpg

zdjecie z niedzielnej wyprawy nad jezioro
picture059x0fd.jpg
picture063x0cd.jpg
hehe teraz widac moje chude lapki i duuuuuza pupe  ;D aaa no i wlosy ktore pozostawiaja wiele do zyczenia  :p
ale za to widok na jezioro jest dobry ;D

Mania Twój brzuchol jest podobnych gabarytów do mojego.

Tymcio oczywiście taki słodki ze można go schrupać.

Maniu ten Twoj Tymcio na zdjeciu to caly tata ;D
A Ty wygladasz promiennie i jak dla mnie to na kazdym zdjeciu inaczej, chyba trudno by mi bylo poznac Cie na ulicy ;)
Co do lapek to ja tez mam takie chudziny, a rozmiar obraczki to mam 9!!!, pierscionek zareczynowy trzeba bylo zamowic bo moj rozmiar jest tylko na dziale dzieciecym a tam motylki , delfinki rybki itp hihihi

reklama
hehe a nie mowilam Wam ze ja to duze dziecko ktore ma swoje dzieci ;) ;D ciagle mnie legitymuja :p a co do pierscionka to moj tez jest za duzy ale zmniejsze go dopiero po porodzie bo teraz mi palce czasami taaaaaak puchna
no i Tymul to faktycznie caly tata po mnie jak na razie odziedziczyl zle cechy charakteru zrobil sie zlosliwy :p

Do góry