reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Aga wyglądasz świetnie
i widać że lubisz fotografować się w ciąży
Ja z pierwszej ciąży nie mam ani jednego zdjęcia i z tej też nie mam
Ale to wynika z tego że nienawidzę kiedy tyję i nawet gdybym takie zdjęcia miała to pewnie schowałabym je głęboko
Ale twoje są naprawdę śliczniutkie
i widać że lubisz fotografować się w ciąży
Ja z pierwszej ciąży nie mam ani jednego zdjęcia i z tej też nie mam
Ale to wynika z tego że nienawidzę kiedy tyję i nawet gdybym takie zdjęcia miała to pewnie schowałabym je głęboko
Ale twoje są naprawdę śliczniutkie
hihi widze Agnieszko ze tez masz malutki brzunio
sliczne fotki...
hi qle a mi dzis dzidzi daje takie kopniaki ze masakra he chyba zaczyna byc sliczniejsze odemnie
maly lobuziak
hi dzis sie pokolcilam z moim mezusiem bo on sie qle upar ze ja to mam rodzic u nas w Szpitalu a nie w Katowicach bo jemu sie tam nie bedzie chcialo jezdzic bo dla niego to za dlugo pol godzinki...masakra...az mam dosc na dzis he
buziaczki dla was
hi qle a mi dzis dzidzi daje takie kopniaki ze masakra he chyba zaczyna byc sliczniejsze odemnie
hi dzis sie pokolcilam z moim mezusiem bo on sie qle upar ze ja to mam rodzic u nas w Szpitalu a nie w Katowicach bo jemu sie tam nie bedzie chcialo jezdzic bo dla niego to za dlugo pol godzinki...masakra...az mam dosc na dzis he
mania
Fanka BB :)
A to moj brzucholek ktory jest domkiem Gabrysi 32tydzien
zdjecie z niedzielnej wyprawy nad jezioro
hehe teraz widac moje chude lapki i duuuuuza pupe ;D aaa no i wlosy ktore pozostawiaja wiele do zyczenia 
ale za to widok na jezioro jest dobry ;D

zdjecie z niedzielnej wyprawy nad jezioro

ale za to widok na jezioro jest dobry ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Maniu ten Twoj Tymcio na zdjeciu to caly tata ;D
A Ty wygladasz promiennie i jak dla mnie to na kazdym zdjeciu inaczej, chyba trudno by mi bylo poznac Cie na ulicy
Co do lapek to ja tez mam takie chudziny, a rozmiar obraczki to mam 9!!!, pierscionek zareczynowy trzeba bylo zamowic bo moj rozmiar jest tylko na dziale dzieciecym a tam motylki , delfinki rybki itp hihihi
A Ty wygladasz promiennie i jak dla mnie to na kazdym zdjeciu inaczej, chyba trudno by mi bylo poznac Cie na ulicy
Co do lapek to ja tez mam takie chudziny, a rozmiar obraczki to mam 9!!!, pierscionek zareczynowy trzeba bylo zamowic bo moj rozmiar jest tylko na dziale dzieciecym a tam motylki , delfinki rybki itp hihihi
reklama
mania
Fanka BB :)
hehe a nie mowilam Wam ze ja to duze dziecko ktore ma swoje dzieci
;D ciagle mnie legitymuja
a co do pierscionka to moj tez jest za duzy ale zmniejsze go dopiero po porodzie bo teraz mi palce czasami taaaaaak puchna
no i Tymul to faktycznie caly tata po mnie jak na razie odziedziczyl zle cechy charakteru zrobil sie zlosliwy
no i Tymul to faktycznie caly tata po mnie jak na razie odziedziczyl zle cechy charakteru zrobil sie zlosliwy