reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

Mania bardzo fajnie sie patrzy na taką siusiumajtkę ;D jak Ty
a do tego wszystkiego piszesz takie mądre rzeczy.

Co do włosów, to ja chyba sie znudziłam swoimi ciemnymi i 20 maja umówiła sie do fryzjera
hmmm... znowu blond? sama nie wiem się okaże, byle by nie były takie ciemne, bo mnie dołują ;D

reklama
Melanie ta siusiumajtka jest blzsza 30-tce niz 20-tce ;D
no a z wloskami to mamy odwrotnie bo mnie kusza ciemne bo juz patrzec na siebie nie moge, ciagle te odrosty a po porodzie wlosy beda tak oslabione (w zeszlym roku garciami mi wypadaly :-[ a potem rosly jak chcialy i takie sterczace antenki na calej glowie mialam :p ;D ) no i nie chce ich dobijac tymi wszystkimi utleniaczami...cholipa na lyso i klopot z glowy ;)

ja tez jestem bliżej 30 ;D
ooo matko już??
w sumie to do czerwca mam jeszcze 26 a to całkiem fajnie brzmi ;D
a co do włosów to ja chyba zwariowałam, bo kikla miesiecy temu pofarbowałam na ciemny kolor z b. jasnego blondu
a teraz zrobie sobie jasne spowrotem ;D - wczoraj na to wpadłam
zastanawiam sie czy to nie jast jakas bezsensowna ciążowa akcja...
ale wiele osób mówi mi ze wtedy w blondi było lepiej...
i ja chyba tez tak myśle...

Melanie ja ciebie bardzo dobrze rozumie z tymi wlosami, bo tak to juz jest jak sie bylo prawie od zawsze blond i zrobilo sie na ciemno. Jakos tak ciezko sie do siebie przyzwyczaic i tak jakos sie teskni za tym jasnym kolorkiem na glowie. Ja mialam to samo i juz pare razy z ciemnych znow robilam sie na blond. Tylko po co ja tak na te ciemne sie upieram jak pozniej placze, ze chce jasne na powrot. (?) bo ja juz trzeci raz zrobilam sobie na ciemne i juz za pare dni zalowalam. No ale teraz to mam tak pol na pol i to chyba dla mnie najlepsze wyjscie.

dokładnie tak jest i ze mną
więc może nauczona na Twoich "błedach" powiem fryzjerce, że chę cos po środku

. ..i pewnie wyjde w rudych hehehehe

Mój brzuchol z innej perspektywy wydaje się wielgachny ::) ::) ::) ::) ::)

BRZUSZ1.JPG

reklama
Do góry