reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GALERIA LIPCÓWECZEK

oj Gazelaczek a mi sie wydaje ze masz taki jak ja:) nawet jak pokazywalam mojemu kochanie fotki to pow ze mam podobny ja mam 84 cm pod pepekim wlasnie sie mierzylam hehe:)
buziaczki

reklama
hih a ja mam 84 cm a moj sie tylko smieje ze zaniedlugo bede taka prosta ze w brzuszku tyle samo co w piersiach ze 90- na 90 i juz mowi do mnie slonik :p moja przyjaciolka miala taki brzuszek jak ja w 26 tyg..obecnie jest juz 5 dni po terminie ale wiem ze strasznie ja wybilo od 34 tygodnia........
na kiedy masz termin Gazelaczek ??bo ja na 8 lipca ale ginekolog mowi ze moze byc tydz wczesniej....no zobaczymy:)

A mi mowia, ze mam maly brzuch, choc ja uwazam, ze wcale tak nie jest bo pod pepkiem sobie mierzac mam 98cm. No a przed ciaza mialam 60-62cm no to chyba mi sporo urosl. pozatym wszyscy mi mowia, ze ja to chyba niedlugo rodze bo mam tak nisko, ale ja caly czas tak mam.

a to tam sa nasze dziewczynki - na "brzuszkowym'. No, no, no sliczne jestescie i takie dziewczece. Wzorowo wygladajace przyszle mamusie. :)

A to mój brzusio 31 tydzień - dzisiaj zrobione.
normal_Resize%20of%20brzuch-31.JPG

frida27 chyba masz taki brzusio jak ja:p:D
ja mam 84-85 cm pod pepkiem ty pewnie podobnie :)buziaczki:0 tyle ze ja mam tydzien za toba:)

ja tez nie utylam mocno, ale brzuszke juz ladniutki okraglutki (bede musiala zmierzyc), ale na razie jeszcze nie moge sie nim nacieszyc i wcale nie brakuje mi waskiej talii, jeszcze ja bede miala, a taki brzuszek juz niedlugo... hihih

W zeszlym tygodniu sobie odpuscilam ;) ;D,ale w tym nie podaruje ;) ;D ;D 29/30 tc.

reklama
Do góry